Game Pass alınır mı?

Mastermonster

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarda yeniyim ve Steam'de baktığım oyunlar çok pahalı geldi. Sizce sistemimde Xbox Game Pass ile 2K oynayabilir miyim ve bu Game Pass'teki oyunlar sizce iyi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepinize çok teşekkürler 1 saat ban yemişim cevap yazamadım. Oyunlar falan iyi gibi. Hele satarfield i çıkacaklar listesinde görmek apayrı. Sadece Steam'den bir farkı olur mu performans bakımından?

Hepinize çok teşekkürler 1 saat ban yemişim cevap yazamadım. Oyunlar falan iyi gibi. Hele satarfield i çıkacaklar listesinde görmek apayrı. Sadece Steam'den bir farkı olur mu performans bakımından?
Forza Horizon için çıkış döneminde gamepqss versiyonu steam versiyonuna göre hatalıydi sanirim. Ancak şu anda oyunda herhangi bir sıkıntı yok. Her oyunda olacağını sanmam. Aylık 30 tl mi, oyuna en a 500 tl vermek mi? Performans sebebiyle şüphede kalmak yersi z bence. Olmasi düşük ihtimal olan ufak tefek şeyler için abonelik yerine bu kadar para bayılmak gereksiz. Onun yerine gamepqss de olmayan baska oyunlar alınır

Alınır, Game Pass'ta birden fazla oyun çeşidi var ve fiyatı da oldukça uygun tutulmuş. Bazı oyunların fiyatları da oldukça pahalı. O oyunları satın almaktan ziyade Game Pass aracılığıyla oynayabilirsin. Şunu da unutmaman lazım ki Game Pass kütüphanesinde bulunan oyunları oynayabilirsin. İstediğin her oyun Game Pass kütüphanesinde bulunmayabilir.

Forza Horizon için çıkış döneminde gamepqss versiyonu Steam versiyonuna göre hatalıydi sanirim. Ancak şu anda oyunda herhangi bir sıkıntı yok. Her oyunda olacağını sanmam. Aylık 30 TL mi, oyuna en a 500 TL vermek mi? Performans sebebiyle şüphede kalmak yersi Z bence. Olmasi düşük ihtimal olan ufak tefek şeyler için abonelik yerine bu kadar para bayılmak gereksiz. Onun yerine gamepqss de olmayan baska oyunlar alınır.

Alınır, Game Pass'ta birden fazla oyun çeşidi var ve fiyatı da oldukça uygun tutulmuş. Bazı oyunların fiyatları da oldukça pahalı. O oyunları satın almaktan ziyade Game Pass aracılığıyla oynayabilirsin. Şunu da unutmaman lazım ki Game Pass kütüphanesinde bulunan oyunları oynayabilirsin. İstediğin her oyun Game Pass kütüphanesinde bulunmayabilir.

Çok teşekkürler ben 1-2 saat sonra abone olacağım. Yalnız Forza 130 GB görünce bruh oldum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı