Game Pass alınır mı?

Sizce ne kadar olur?

Bu arada EA oyunları da PC Game Pass'e dahil değil mi 80 lira olan pakete?

Game Pass'e en son zam geldiğinde dolar 26-27 seviyelerindeydi 30 liradan 80 liraya çıkmıştı, şu an ise dolar 29 lira eğer zam gelirse 10-20 lira zam yapılacağını düşünüyorum dolayısıyla benim tahminim ya 110 ya da 100 lira olacak, Ultimate paketi ise 140 liraya çıkacak.

Peki oyunlar ne sıklıkla ayrılıyor kütüphaneden ve Starfield, Cities Skylines 2 asla çıkmaz değil mi?

Cities Skylines 2 şu an Game Pass'te mevcut değil ama Xbox Game Pass Twitter'da duyurusunu yapmış Cities Skylines 2 coming soon diye 1-2 aya eklenecektir muhtemelen Starfield'ı Microsoft pazarlıyor zaten dolayısıyla o kütüphaneden ayrılmaz hiçbir zaman.

Son düzenleme:
Game Pass'e en son zam geldiğinde dolar 26-27 seviyelerindeydi 30 liradan 80 liraya çıkmıştı, şu an ise dolar 29 lira eğer zam gelirse 10-20 lira zam yapılacağını düşünüyorum dolayısıyla benim tahminim ya 110 ya da 100 lira olacak, Ultimate paketi ise 140 liraya çıkacak.

Cities Skylines 2 şu an Game Pass'te mevcut değil ama Xbox Game Pass Twitter'da duyurusunu yapmış Cities Skylines 2 coming soon diye 1-2 aya eklenecektir muhtemelen Starfield'ı Microsoft pazarlıyor zaten dolayısıyla o kütüphaneden ayrılmaz hiçbir zaman.
Sizce değer mi?

Game Pass halen fiyatına değiyor. Oyun süresi, başarımlar vb. gibi Steam özelliklerine takıntınız yoksa alın tabii ki. Aksi halde yaptığınız listenin tamamına Steam hesabınızda sahip olmanız hayli uzun sürer gibi görünüyor.

Sizce değer mi?

Hocam öncelikle selam dün zam yapmışlar Ultimate paketi 200 normal paket te 150 olarak belirlenmiş geçmiş olsun, değer tabii ki hala ama almayı düşünüyorsanız mutlaka 6 ay veya bütçeniz yeterse 1 yıla uzatın daha çok zam gelecek Game Pass'e.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı