Xbox Game Pass alınır mı?

Sooend

Decapat
PC Game Pass almayı düşünüyorum. Ama kararsız kaldım. 209 TL değer mi? İçindeki oyunlar güzel mi?

Değmez bence. Zamanında alıyordum ben, çok fazla oyun var evet fakat hepsini oynayamıyorsunuz zaten. 1-2 oyun için aylık 309 TL vermeye gerek yok. 3 ayda 900 küsur para yapıyor. Oyunu alırım daha iyi.

70 liraya alıp fm oynuyordum, şimdi 210 tl olmuş. İnsanları korsana teşvik etmek bu işte.

Eski fiyat, ya da ona yakın bir fiyatta kalsaydı iyiydi de 309 çok pahalı gerçekten. "Para sıkıntım yok" ve ya "1 ayda bir sürü oyun bitirebilirim" diyorsanız bayağı bir oyun önerebilirim, ama keyfe göre girer/girmem diyorsanız önermem. Boşa para israfı olacaktır.

Değmez bence. Zamanında alıyordum ben, çok fazla oyun var evet fakat hepsini oynayamıyorsunuz zaten. 1-2 oyun için aylık 309 TL vermeye gerek yok. 3 ayda 900 küsur para yapıyor. Oyunu alırım daha iyi.
Adam PC için olanı diyor o 209 TL. 309 dediğiniz ultimate olan. Yanlış bilgi vermeyin.

Adam PC için olanı diyor o 209 TL. 309 dediğiniz ultimate olan. Yanlış bilgi vermeyin.

Yanlış bilgi vermiyorum. Üstte @pyeso 309 TL demiş fiyatını. Onun dediğine göre yorum yapıyorum.

Kusura bakmayın hocam. Üstteki mesajları okuyunca yine 600 kat zamlandı zannettim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…