PC Game Pass almayı düşünüyorum. Ama kararsız kaldım. 209 TL değer mi? İçindeki oyunlar güzel mi?
İçindeki oyunlara bakabilirsiniz hocam ne var ne yok. Ne ilginizi çekerse artık.PC Game Pass almayı düşünüyorum. Ama kararsız kaldım. 209 TL değer mi? İçindeki oyunlar güzel mi?
309TL hocam.
Değmez bence. Zamanında alıyordum ben, çok fazla oyun var evet fakat hepsini oynayamıyorsunuz zaten. 1-2 oyun için aylık 309 TL vermeye gerek yok. 3 ayda 900 küsur para yapıyor. Oyunu alırım daha iyi.
Adam PC için olanı diyor o 209 TL. 309 dediğiniz ultimate olan. Yanlış bilgi vermeyin.Eski fiyat, ya da ona yakın bir fiyatta kalsaydı iyiydi de 309 çok pahalı gerçekten. "Para sıkıntım yok" ve ya "1 ayda bir sürü oyun bitirebilirim" diyorsanız bayağı bir oyun önerebilirim, ama keyfe göre girer/girmem diyorsanız önermem. Boşa para israfı olacaktır.
Kusura bakmayın hocam. Üstteki mesajları okuyunca yine 600 kat zamlandı zannettim :/Adam PC için olanı diyor o 209 TL. 309 dediğiniz ultimate olan. Yanlış bilgi vermeyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.