Xbox Game Pass alınır mı?

Mustafaolunk

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba, şu an Game Pass almayı düşünüyorum. Aylık 209 TL, alınır mı sizce? Ve Game Pass PC ve Xbox için ayrı üyelik mi satıyor? Yıllık veya 5 - 6 aylık alabilir miyim, mantıklı olur mu? Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, şu an game Pass almayı düşünüyorum. Aylık 209 TL, alınır mı sizce? Ve game Pass PC ve Xbox için ayrı üyelik mi satıyor? Yıllık veya 5 - 6 aylık alabilir miyim, mantıklı olur mu? Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler.

Alınır bence 209 liraya tüm oyunları alabiliyorsunuz PC ve konsol üyelikleri ayrı pakette nasıl anlatsam 309 lira olan Xbox Game Pass ultime paketi var onu alırsanız hem konsol hem de PC de oynayabilirsiniz 209 lira olan paket sadece PC'den oynayabilirsiniz isterseniz sadece konsol paketleri'de var onlarda konsolda çalışıyor sadece ayrıten 209 TL'lik paketi veya 309 TL'lik ultimate paketinden birini alırsan EA Play aboneli ğerktiren oyunları da oynayabiliyorsun diye biliyorum 5-6 aylık alınıp alınmadığını kendi sitesinden bilmiyorum ama 3 parti sitelerden key falan satın alırsanız öyle olabiliyor 5-6 aylık abonelik. İyi sosyaller.

Herkese merhaba, şu an Game Pass almayı düşünüyorum. Aylık 209 TL, alınır mı sizce? Ve Game Pass PC ve Xbox için ayrı üyelik mi satıyor? Yıllık veya 5 - 6 aylık alabilir miyim, mantıklı olur mu? Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler.
Elbette alınır, oldukça geniş bir kütüphane var ve sürekli yeni oyunlar ekleniyor. Xbox tarafından yapılan oyunlar çıktığı gün Game Pass'e ekleniyor.
Gamesatış, İtemsatış, İtemhesap gibi sitelerden daha uyguna alınabilir fakat açıklamaları iyi okuyun(yeni hesap gerektirir diyen var, kendi hesabında aktifleştirmek için kod veren var veya direkt hesap olarak teslim eden var vb vb.) , satıcı puanlarını kontrol edin.

Cevap veren herkese çok teşekkür ederim üçüncü parti uygulamalardan key alarak xbox game pass ultime paketi alıcağım teşekkürler herkese

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı