Xbox Game Pass almaya değer mi?

874836

Picopat
Arkadaşlar Xbox Game Pass almaya değer mi sizce? Yanında EA Play üyeliğini de getiriyor ve Minecraft gibi ünlü oyunlar bedava oluyor.

Tabiki mantıklı. İndir fifanı forzanı takıl.

Arkadaşlar Xbox Game Pass almaya değer mi sizce? Yanında EA Play üyeliğini de getiriyor ve Minecraft gibi ünlü oyunlar bedava oluyor.
Kanka sana 2800 liralık Black Ops 6 bile veriyor adamlar. Fifa, Forza, Minecraft vs. bunları saymıyorum zaten.

Bir de Minecraft çektikmi oh hocam
Sadece Forza, Minecraft değil 400 tane seçenek, her türden istediğini seç al kısıtlama yok , gamepass demişken bi ultimate mi çeksem şimdi ya ?

Kanka sana 2800 liralık Black Ops 6 bile veriyor adamlar. Fifa, Forza, Minecraft vs. bunları saymıyorum zaten.
Black Ops çok fazla gb ya ?

Sadece Forza, Minecraft değil 400 tane seçenek, her türden istediğini seç al kısıtlama yok , Game Pass demişken bir Ultimate mi çeksem şimdi ya?

Ultimate ile normalin farkı ne hocam PC için soruyorum sadece bilgisayarım var.

@874836, konsol ile oynama, Xbox Cloud erişimi gibi özellikleri var. Game Pass PC almanız yeterli. 400'den fazla oyun var kütüphanesinde, değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…