@874836, konsol ile oynama, Xbox Cloud erişimi gibi özellikleri var. Game Pass PC almanız yeterli. 400'den fazla oyun var kütüphanesinde, değer.
Sağ olun hocam adamsınız.
@874836, konsol ile oynama, Xbox Cloud erişimi gibi özellikleri var. Game Pass PC almanız yeterli. 400'den fazla oyun var kütüphanesinde, değer.
Kral ultimate, xbox series s var bende, onla arkadaşlarla online oynamak için, bide eaplay fln geliyor, bide pc ultimate var ondada aynı yani, pc 209, xboxda 309 TL.Ultimate ile normalin farkı ne hocam PC için soruyorum sadece bilgisayarım var.
Kral benim bi konu var bakabilir misiniz ya@874836, konsol ile oynama, Xbox Cloud erişimi gibi özellikleri var. Game Pass PC almanız yeterli. 400'den fazla oyun var kütüphanesinde, değer.
Daha önce oynamadım kankam.Modern Warfare nasıl oyun hocam.
Arkadaşlar Xbox Game Pass almaya değer mi sizce? Yanında EA Play üyeliğini de getiriyor ve Minecraft gibi ünlü oyunlar bedava oluyor.
Arkadaşlar Xbox Game Pass almaya değer mi sizce? Yanında EA Play üyeliğini de getiriyor ve Minecraft gibi ünlü oyunlar bedava oluyor.
Kral FH5 klvayeyle oynarken keyif alabiliyor musun? Direksiyon seti malum 15 20k bandında.Değer neredeyse 200TL sadece FH5 için bile alınır indirmesi bir çile tabii FH5.![]()
O kadar uzun değil canım, alt tarafı 7 saat. Allah'tan xboxta indirdim, hdd attım, silmemeye tövbeliyim gamepass alınca çıkaracam yuvasından.Değer neredeyse 200TL sadece FH5 için bile alınır indirmesi bir çile tabii FH5.![]()
hangi sene çıkandan bahsediyorsunuz hocam çünkü 3den fazla o isimle oynu var diye biliyorumModern Warfare nasıl oyun hocam.
Kontrolcü ilede baya güzel akıyo, klavye ile denedim gram sarmadı.Kral FH5 klvayeyle oynarken keyif alabiliyor musun? Direksiyon seti malum 15 20k bandında.
Kral FH5 klvayeyle oynarken keyif alabiliyor musun? Direksiyon seti malum 15 20k bandında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.