DARC
Kilopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- GIGABYTE B450 AORUS ELITE | RYZEN 5 2600 | SAPPHIRE RX580 PULSE 8GB | XPG D60G 2x8GB 3000MHZ | SHARKOON SHP650 V2 80+ | WD GREEN 240GB SSD | CRUCIAL BX500 120GB | WESTERN DIGITAL PURPLE 2TB
COOLER MASTER MK750 | ENDGAME GEAR XM1 | LOGITECH F710 | STEELSERIES ARCTIS 5 | QCK+ LARGE | ACER ED242QRABIDPX | Sharkoon Pure Steel RGB | Presonus AudioBox iTwo | M-AUDIO BX5 x2
- Meslek
- Öğrenci
- RAM
- 16GB
- Ekran kartı
- RX 5700XT
- Anakart
- B450 AORUS ELITE
- İşlemci
- Ryzen 5 2600
Launcher açılıyor, oyna veya devam et seçeneğini seçtiğimde ekran görüntüsünde de görüldüğü gibi "Bannerlord" yazan bir ekran geliyor 2-3 saniye sonra hata kodu vs. vermeden çöküyor.
Uyguladığım ve işe yaramayan çözümler;
Oyun dosyalarını doğrulamak.
Silip yüklemek.
"WIN64_SHIpping_client" dosyasında ki ''bannerlord.exe" dosyasını yönetici olarak çalıştırmak ki Xbox versiyonunda böyle bir seçenek yok o dosyanın içinde.
Güncellemeleri doğrulamak.
Ve evet, Driver'larım güncel.
Silip yüklemek.
"WIN64_SHIpping_client" dosyasında ki ''bannerlord.exe" dosyasını yönetici olarak çalıştırmak ki Xbox versiyonunda böyle bir seçenek yok o dosyanın içinde.
Hatayı alan başkaları varsa, uğraşmayın derim rezilliğin daniskası olmuş çünkü durum, internette kendi forumları ve farklı sitelerde aynı sorunu yaşayan insanlar gördüm ve hiçbiri çözülememiş. Adamın birine 1 ay önce utanmadan gelecek 1.2.0 güncellemesini bekleyin demişler yazıklar olsun diyorum başka da bir şey demiyorum hakkımı da helal etmiyorum.Launcher açılıyor, oyna veya devam et seçeneğini seçtiğimde ekran görüntüsünde de görüldüğü gibi "Bannerlord" yazan bir ekran geliyor 2-3 saniye sonra hata kodu vs. vermeden çöküyor.
Silip yüklemek.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: