Game Pass Bannerlord modul uyumsuzlugu hatasi

Kemal05

Hectopat
Arkadaşlar Game Pass'ten Bannerlord oynuyorum ama oyuna bir guncelleme geldiginde modul uyumsuzlugu hatasini aliyorum ve save dosyam acilmiyor. Modulu yukseltmek icn Evet'e basiyorum oyun hata verip kapaniyor. O kadar kastigim seyler bosa gidiyor. Bunun bir çözümü var mi?

Son düzenleme:
@Kemal05 TPM 1.2 yi nasıl TPM 2.0'a güncelledin bir video izlediğini söylemişsin o videonun linki varsa atarmısın lüten yardımcı olursan çok sevinirim valorant oynamak istiyorumda

@Kemal05 Merhaba Öncelikle Rica Etsem TPM1.2'yi TPM2.0'a Nasıl Güncellediğini Anlatır mısın ya da Bir Video İzlediğini Söylemişsin Bununlar ilgili O videoyuda Atabilirsin. Yardımıc OLursan Gerçekten Çok Sevinirim Valorant Oynamak İstiyorum Ama doğru içeriği bulamıyorum

@Kemal05 TPM 1.2 yi nasıl TPM 2.0'a güncelledin bir video izlediğini söylemişsin o videonun linki varsa atarmısın lüten yardımcı olursan çok sevinirim valorant oynamak istiyorumda

@Kemal05 Merhaba Öncelikle Rica Etsem TPM1.2'yi TPM2.0'a Nasıl Güncellediğini Anlatır mısın ya da Bir Video İzlediğini Söylemişsin Bununlar ilgili O videoyuda Atabilirsin. Yardımıc OLursan Gerçekten Çok Sevinirim Valorant Oynamak İstiyorum Ama doğru içeriği bulamıyorum
Gec cevap veridigim icin kusura bakma. O videoyu hatirlamiyorum lakin TPM 2.0 ismi islemciye gore degisir benim islemcim AMD senin islemcin neyse internette bak. Sonra ana karta gir ve ordan internetten baktigin ismi ara sonra onu ac.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı