Xbox Game Pass "Bu ürün bu bilgisayara yüklenemez" hatası

petro_2

Hectopat
Xbox One'da kullandığım Game Pass Ultimate'e bilgisayarımda giriş yaptım. Oyunlari yüklemek istediğimde bu ürün bu bilgisayara yüklenemez hatasi alıyorum. Nasil düzeltebilirim?

1686130066112.png

Xbox One'da kullandığım Game Pass Ultimate'e bilgisayarımda giriş yaptım. Oyunlari yüklemek istediğimde bu ürün bu bilgisayara yüklenemez hatasi alıyorum. Nasil düzeltebilirim?

Eki Görüntüle 1810490

Hocam Xbox oyunlarını indirmek için Xbox'un kendi uygulamasını kullanmak lazım. Microsoft Store'deki mağaza Xbox Game Pass'i kapsamıyor.

PC sürümünü bulman gerek, Xbox sürümü oyunları kuramazsın bilgisayara.

Bunu neye dayanarak söyledin?
Xbox'un kendi sitesine dayanarak. Xbox'un uygulaması Xbox Gamepass olarak geçer ve Gamepass üyeliğinizi sadece Xbox uygulamasında kullanabilirsiniz.

Xbox'un kendi sitesine dayanarak. Xbox'un uygulaması Xbox Gamepass olarak geçer ve Gamepass üyeliğinizi sadece Xbox uygulamasında kullanabilirsiniz.
Microsoft Store, Microsoft'un tüm uygulama yelpazesini bulabileceğin çatı uygulamadır. Gamepass'i kullanmak için Xbox uygulaması şart değil, direkt Store'dan da indirebiliyorsun ne istersen.

1686131049146.png

1686131056984.png

Xbox konsolundaki Gamepass ile PC'deki Gamepass ayrı diye biliyorum. Konsol hesabınız ile pc de oyun indirilmiyordu sanki.
Ultimate üyeliğiyle kullanabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı