Xbox One'da kullandığım Game Pass Ultimate'e bilgisayarımda giriş yaptım. Oyunlari yüklemek istediğimde bu ürün bu bilgisayara yüklenemez hatasi alıyorum. Nasil düzeltebilirim?
Eki Görüntüle 1810490
Zaten Xbox in uygulamasından yuklemeye çalışıyorum. Nasıl yapacağım?Hocam Xbox oyunlarını indirmek için Xbox'un kendi uygulamasını kullanmak lazım. Microsoft Store'deki mağaza Xbox Game Pass'i kapsamıyor.
Ekran görüntüsü çekilirken Microsoft Store açık. Xbox'un uygulamasına girip oyunu orda aratın ve oradan indirmeye çalışın.Zaten Xbox in uygulamasından yuklemeye çalışıyorum. Nasıl yapacağım?
Bunu neye dayanarak söyledin?Hocam Xbox oyunlarını indirmek için Xbox'un kendi uygulamasını kullanmak lazım. Microsoft Store'deki mağaza Xbox Game Pass'i kapsamıyor.
Xbox'un kendi sitesine dayanarak. Xbox'un uygulaması Xbox Gamepass olarak geçer ve Gamepass üyeliğinizi sadece Xbox uygulamasında kullanabilirsiniz.PC sürümünü bulman gerek, Xbox sürümü oyunları kuramazsın bilgisayara.
Bunu neye dayanarak söyledin?
Microsoft Store, Microsoft'un tüm uygulama yelpazesini bulabileceğin çatı uygulamadır. Gamepass'i kullanmak için Xbox uygulaması şart değil, direkt Store'dan da indirebiliyorsun ne istersen.Xbox'un kendi sitesine dayanarak. Xbox'un uygulaması Xbox Gamepass olarak geçer ve Gamepass üyeliğinizi sadece Xbox uygulamasında kullanabilirsiniz.
Ultimate üyeliğiyle kullanabilir.Xbox konsolundaki Gamepass ile PC'deki Gamepass ayrı diye biliyorum. Konsol hesabınız ile pc de oyun indirilmiyordu sanki.
Oyunu EA App üzerinden verdiği için Xbox Konsolu Yardımcısı ve Mağaza'da görünmüyor olabilir. Xbox uygulamasından kontrol edin.Bilgisayar için olan FIFA'yı bulamıyorum.
Eki Görüntüle 1810629
Forza Horizon vb. indirebiliyorum.
Eki Görüntüle 1810631
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.