Nacrez Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 138 Çözümler 2 Yer Kırşehir 2 Ağustos 2024 #1 CoD MW3'ü Game Pass'den indirecektim ama tüm oyunu indiriyor. Ben sadece MW3 inmesini istiyorum, nasıl seçebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2024
CoD MW3'ü Game Pass'den indirecektim ama tüm oyunu indiriyor. Ben sadece MW3 inmesini istiyorum, nasıl seçebilirim?
Çözüm Y Y Yvaina 2 Ağustos 2024 Sağ taraftaki üç noktadan oyunu yönet diyip oradan hangisini indirip indirmeyeceğinizi ayarlayabilirsiniz.
Sağ taraftaki üç noktadan oyunu yönet diyip oradan hangisini indirip indirmeyeceğinizi ayarlayabilirsiniz.
Y Yvaina Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 122 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #2 Sağ taraftaki üç noktadan oyunu yönet diyip oradan hangisini indirip indirmeyeceğinizi ayarlayabilirsiniz. Artı 1 Eksi Çözüm
Sağ taraftaki üç noktadan oyunu yönet diyip oradan hangisini indirip indirmeyeceğinizi ayarlayabilirsiniz.
KS KS Nacrez Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 138 Çözümler 2 Yer Kırşehir 2 Ağustos 2024 #3 Yvaina dedi: Sağ taraftaki üç noktadan oyunu yönet deyip oradan hangisini indirip indirmeyeceğinizi ayarlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Yvaina dedi: Sağ taraftaki üç noktadan oyunu yönet deyip oradan hangisini indirip indirmeyeceğinizi ayarlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.