Game Pass + EA Play oyun önerisi

berkyy21

Hectopat
Katılım
31 Mart 2021
Mesajlar
232
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hikayeli pek oyun oynamadım. Ne önerirsiniz? Sistemim R3 2200G, 8 GB RAM. En azından 45 FPS almak isterim.
 
Şu an alan wake oynuyorum. Türkçe yama yapmak zormuş bayağı. Skyrim, plague tale, ori serisi ve yakuza oynayacağım. Fakat Skyrim bitmiyor diyorlar doğru mu?
 
Ondan değil de orta çağ teması beni pek sarmıyor. Witcher 3'ü hiç sevmedim mesela. Şimdi Resident Evil 7 indiriyorum. O bitsin Skyrim geçeceğim. 20GB'miş zaten.
Alan Wake bitti mi? Sevdiniz mi?
Skyrim'in dövüş mekanizması berbat, şu anda oynamak için bence mod falan kurun. En basitinden iksir içmek için bile menüye giriyorsunuz, akıcılık bozuluyor.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı