Fallout 4 ve Skyrim için özel olarak mod klasörü var.Microsoft Store'da oyun dosyalarına erişilemiyor diye biliyorum.
Yama diye belirttiğiniz şey türkçe yama mı hocam?Fallout 4 ve Skyrim için özel olarak mod klasörü var.
Evet.Yama diye belirttiğiniz şey türkçe yama mı hocam?
Bethesda oyunları için özel bir şey var diye biliyorum. Çünkü modsuz oynanmaz Fallout veya TES serisi.Microsoft Store'da oyun dosyalarına erişilemiyor diye biliyorum.
Türkçe yama için oyunun INTERFACE adlı dosyasına erişebilmeniz gerekiyor diye biliyorum. Çünkü oradaki dosyalar değiştirilerek kuruluyor. Oraya erişim varsa yapabilirsiniz.
Deneyeyim hocam. Önerdiğiniz bir yama var mı? Güvenilir.Türkçe yama için oyunun INTERFACE adlı dosyasına erişebilmeniz gerekiyor diye biliyorum. Çünkü oradaki dosyalar değiştirilerek kuruluyor. Oraya erişim varsa yapabilirsiniz.
Kendim kullanmıyorum o yüzden öneremeyeceğim hocam.Deneyeyim hocam. Önerdiğiniz bir yama var mı? Güvenilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.