Game Pass GTA 5 Enhanced Edition Türkçe yama kuramamak

cboyn

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Game Pass'den GTA 5 Enhanced Edition indirdim ve bu videodan izleyerek Türkçe yama kuracaktım ama Open IV'de dosyayı seçerken böyle bir hatayla karşılaştım. Game Pass'den indirdiğim için mi olmadı? Nasıl düzeltebilirim ve Türkçe yama kurabilirim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1756506246528.png

Sırayla ilk önce XboxGames dosyasını seçiyorum, Grand Theft Auto V Enhanced yazan klasörün içine girmeden yani content kısmına girmeden klasörü seç dedim bu hatayı veriyor.
1756507462542.png

Dosya kopyalama kısmında GTA5_enhancedi kopyalayıp yapıştırmaya çalıştığımda bu hataları verdi o yüzden bende direkt kopyala yapıştır yapmadan adını GTA 5 olarak değiştirdim.

Eki Görüntüle 2565517Eki Görüntüle 2565518

Hocam buraya bir göz atın sorunu çözdükten sonra tekrar deneyin, kopyalayıp yapıştıramadığınız için Open IV'da hata alıyorsunuz sanırım.

Hocam buraya bir göz atın sorunu çözdükten sonra tekrar deneyin, kopyalayıp yapıştıramadığınız için Open IV'da hata alıyorsunuz sanırım.

Teşekkürler hocam bir bakayım ama daha öncesinde ChatGPT'ye sormuştum böyle diyor yani gamepassten indirdiğim için XboxGames klasöründe olması da sorun çıkarıyor olabilir mi? Eğer cidden gamepassten indirildiği için yapılma şansı yoksa hiç uğraşmayayım
"Game Pass üzerinden indirilen oyunlar, genellikle Windows tarafından korunan ve kilitlenmiş özel klasörlere (C:\XboxGames\...) kuruluyor. Bu klasörlerde oyun dosyalarına (örneğin GTAV.exe ve .rpf dosyaları) normal programların veya mod araçlarının erişimi kısıtlanıyor."

Game Pass'den GTA 5 Enhanced Edition indirdim ve bu videodan izleyerek Türkçe yama kuracaktım ama Open IV'de dosyayı seçerken böyle bir hatayla karşılaştım. Game Pass'den indirdiğim için mi olmadı? Nasıl düzeltebilirim ve Türkçe yama kurabilirim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eki Görüntüle 2565505

Aynı sorunu yaşıyorum çözüm bulabildin mi acaba. Ben isimleri değişirdim hatta bir yerde uygulama adını GtaIV yapınca düzeleceğini söyleyenler olmuş, onu da denedim ama olmadı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı