Xbox Game Pass hesabı alınır mı?

• Konuyu başlatan Henss
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 491

Henss

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime A520M-K
Ryzen 3 1200
8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM
Asus Expedition RX 470 4 GB
Aerocool VX Plus 400
Toshiba 1 TB HDD
Lexar 256 GB M.2 SSD
Merhaba. Hesap almak mantıklı mı? Online oynanabiliyor ancak 3. parti uygulamaların olduğu oyunlar oynanmıyor. Zaten sadece Forza Horizon 5 oynayacağım. Başka bir şey için kullanmayacağım. Muhtemelen 1 aya Steam'den satın alır, hesabı da daha kullanmam.

Merhaba. Hesap almak mantıklı mı? Online oynanabiliyor ancak 3. parti uygulamaların olduğu oyunlar oynanmıyor. Zaten sadece Forza Horizon 5 oynayacağım. Başka bir şey için kullanmayacağım. Muhtemelen 1 aya Steam'den satın alır, hesabı da daha kullanmam.

Oyunu alacaksanız gerek yok ve o hesapların güvenilir olmadığını düşünüyorum.

Şimdilik çok oynamak istiyorsanız alın.

Hocam oynamak zor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatı önemli, sadece FH5 için alınacaksa FH5 için Steam key falan da bakabilirsiniz.
Steam key bulamadım. Hesaplar genel olarak 25-40 TL.

Arkadaşlar adamlar çok fazla değerlendirme almışlar ve alayı 10 puan. Sadece Forza için alacağım zaten. 1 1-2 veya 3 ay için 25 TL gitse mantıksızlık mı olur?

Steam key bulamadım. Hesaplar genel olarak 25-40 TL.

Arkadaşlar adamlar çok fazla değerlendirme almışlar ve alayı 10 puan. Sadece Forza için alacağım zaten. 1 1-2 veya 3 ay için 25 TL gitse mantıksızlık mı olur?

Hocam kendi hesabına bağlayıp oynuyorsun zaten alabilirsin. Ya da tek bir kişi hesap alıp 3 4 kişiye bölüşüp kullanabilirsiniz. Bazen hesaptan atma durumları oluyor sinir bozabiliyor çünkü.

Hocam kendi hesabına bağlayıp oynuyorsun zaten alabilirsin. Ya da tek bir kişi hesap alıp 3 4 kişiye bölüşüp kullanabilirsiniz. Bazen hesaptan atma durumları oluyor sinir bozabiliyor çünkü.
Kendi hesabıma bağlamadım, direkt hesap verdi satıcı. Hesaba giriş yaptım direkt. Oyunu 1 ay içerisinde alacağımdan dolayı pek sıkıntı yaşatmayacak bana. 1 ay sonra istediği gibi hesaptan atsın.

Kendi hesabıma bağlamadım, direkt hesap verdi satıcı. Hesaba giriş yaptım direkt. Oyunu 1 ay içerisinde alacağımdan dolayı pek sıkıntı yaşatmayacak bana. 1 ay sonra istediği gibi hesaptan atsın.

O hesaptan oynarsan saveler karışır. Microsoft hesabını kendi Xbox hesabına bağlayacaksın uygulama içinden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı