PetoWSpencerW Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #1 Xbox Game Pass Ultimate alacağım fakat konsolum yok. PC üzerinden DayZ oynamak istiyorum, konsol şartmı yoksa PC'den de oynanıyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2024
Xbox Game Pass Ultimate alacağım fakat konsolum yok. PC üzerinden DayZ oynamak istiyorum, konsol şartmı yoksa PC'den de oynanıyor mu?
Revengest Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 820 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #2 PC'dende oynayabilirsiniz sıkıntı olmaz. Düzeltme: DayZ oynanmıyormuş sanırım fakat Ultimate alırsanız PC'dede kullanabiliyosunuz.
PC'dende oynayabilirsiniz sıkıntı olmaz. Düzeltme: DayZ oynanmıyormuş sanırım fakat Ultimate alırsanız PC'dede kullanabiliyosunuz.
1 170981 Megapat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 8.761 Çözümler 54 27 Nisan 2024 #3 Gamepass oyunlarının büyük kısmını bilgisayardan oynayabiliyorsunuz ama Dayz sadece Xbox üzerinden oynanabiliyor bunu da oynamak istediğiniz oyunun "oynatılabilir" sekmesine bakarak görebilirsiniz. Revengest dedi: PC'dende oynayabilirsiniz sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Bütün oyunları oynayamıyorsunuz Dayz örneğin sadece konsolda var.
Gamepass oyunlarının büyük kısmını bilgisayardan oynayabiliyorsunuz ama Dayz sadece Xbox üzerinden oynanabiliyor bunu da oynamak istediğiniz oyunun "oynatılabilir" sekmesine bakarak görebilirsiniz. Revengest dedi: PC'dende oynayabilirsiniz sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Bütün oyunları oynayamıyorsunuz Dayz örneğin sadece konsolda var.
egemorgansoserious Yoctopat Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2025 #4 Şimdi ben Game Pass Ultimate'den gelen DayZ'yi klavye-mousela oynayamam mı?