Xbox Game Pass ile PC'de Diablo IV oynanır mı?

shireis

Femtopat
Öncelikle iyi günler hocalarım, Xbox PC Pass'e sahibim ve oyun ararken Diablo 4'ü gördüm. Steam'de bayağı pahalıydı, popüler de bir oyun, indirip oynamaya değer mi? MMO ve grind oyunlarını oynamayı severim, ayrıca 4060 Ti i5 12400F 16 GB RAM bir sisteme sahibim, nasıl grafiklerde oynayabilirim?

Öncelikle iyi günler hocalarım, Xbox PC Pass'e sahibim ve oyun ararken Diablo 4'ü gördüm. Steam'de bayağı pahalıydı, popüler de bir oyun, indirip oynamaya değer mi? MMO ve grind oyunlarını oynamayı severim, ayrıca 4060 Ti i5 12400F 16 GB RAM bir sisteme sahibim, nasıl grafiklerde oynayabilirim?

Evet oynanabilir ve türü seviyorsanız oynamaya değer.

12400F + 3060TI ile maks. ayarlarda minimum 100 fps alarak oynadım bir süre. Oyundaki saçma sapan build zorlamasını anlayınca bıraktım. İstediğim karakter ile istediğim build yapıp oynayamıyorum, oyun meta olan build neyse onu oynayamaya zorluyor seni.

Yaratıklara vuramıyorum ama oyunun istediğini yaparsam vuruyorum. Başlarım böyle işe deyim bırakmıştım bir önceki sezonda.

Oynanır ben PC'yi TV bağlayıp kol ile oynuyorum kol daha iyi. 4K 60FPS alıyorum. 4050 ile. İndir oyna. Ben Steam'den aldım bence 4 5 yıl rahat oynarsın. Benim bir arkadaşım Diablo 2oyanar hala. Bıraz hastalık.

Ayarlar ışın ızleme hariç fulde.
Çok fazla karakter dizilimi yaparsın ama yaptığın dizilime göre item kıyafet parçası gitmen gerek. Güzel.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı