Xbox Game Pass ile yanlış Ubisoft hesabına bağlanmak

MeanIt

Decapat
Daha fazla  
Selam. Dün Game Pass aldım. Bu sabah Rainbow Six: Siege yükleyecektim. Game Pass'ten Ubisoft'a yönlendirerek yapılabiliyor bu olay.
Bilgisayarda yüklü Ubisoft Connect uygulamasında da hiçbir şekilde erişimimin bulunmadığı, sadece Epic Games'ten aldığım Watch Dogs 2'yi yüklerken giriş yapabildiğim bir hesabım vardı. Uykulu şekilde hesap değiştir demedim de hesapları bağla yaptım. Bunu iptal edip, diğer hesabıma bağlayabilir miyim Game Pass'i? Tabii ki Game Pass ayrıcalıklarıyla gelen tüm oyunların eski hesabımdan kaldırılmasını onaylıyorum.
Microsoft'a nereden ulaşmalıyım ve böyle bir şey yapmak mümkün mü?

Microsofttan izin verilen uygulamalara girip Ubisoft'u kaldırdım. Game Pass'ten R6S Ubisoftta göster yaptım ve yine aynı hesapta giriş yaptı.
Sizce Ubisofttaki hesabı kapatıp yeni hesapta oturum açayım mı? En fazla tekrar giriş yapmak için Epic Games'ten WD2 tekrar indirmek zorunda kalırım.

Son düzenleme:
Şöyle bir mail yolladım. Umarım çözüme kavuşur. Ama bence çözerler. Sonuçta hesap bilgisayarımda açık. Açık kalmış eski bir hesap diye belirttim. Bilgilerini biliyorum ama telefon ve e postaya erişimim yok.

Dosya Ekleri

• resim_2023-07-06_085812284.png
    resim_2023-07-06_085812284.png
    46 KB · Görüntüleme: 58

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı