Ömer S Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.093 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX4070TiSuper AMD Ryzen 5 7600X ASUS PRİME B650M-A WIFI II Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2024 #1 Mortal Kombat 11 oynuyordum Steam üzerinden. Zaten normal olanınını oynuyordum. Bugün Ultimate aldım. Ultimate yükseltme olarak mı yoksa ayrı oyun olarak mı değerlendiriliyor bilmiyorum. MK11 Game Pass ilerlememi Steam'a aktarabilir miyim?
Mortal Kombat 11 oynuyordum Steam üzerinden. Zaten normal olanınını oynuyordum. Bugün Ultimate aldım. Ultimate yükseltme olarak mı yoksa ayrı oyun olarak mı değerlendiriliyor bilmiyorum. MK11 Game Pass ilerlememi Steam'a aktarabilir miyim?
OfLeep Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2024 #2 Oyun dosyasına Level'ini bulup Steam dizine atabilirsin araştır nerede olduğunu god of war da vs. yapmistim. Artı 0 Eksi
Oyun dosyasına Level'ini bulup Steam dizine atabilirsin araştır nerede olduğunu god of war da vs. yapmistim.