Yusufkaan1029 Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar Game Pass'dan Battlefield 5 indiriyorum, 40GB falan yuklenmisti ama yanlislikla EA Desktop'u kapattim ve tekrar actigimda yukleme baştan baslamisti ama depolamada hala 40GB yer gosteriyor. Simdi ben kaldigim yerden devam edebilir miyim?
Arkadaşlar Game Pass'dan Battlefield 5 indiriyorum, 40GB falan yuklenmisti ama yanlislikla EA Desktop'u kapattim ve tekrar actigimda yukleme baştan baslamisti ama depolamada hala 40GB yer gosteriyor. Simdi ben kaldigim yerden devam edebilir miyim?
Çözüm Yunus Emre Gürbüz 1 Temmuz 2021 İndirme yerini değiştirmeden tekrar indirme başlat, var olan dosyaları tanıyıp indirmeyi devam ettirmesi gerek.
İndirme yerini değiştirmeden tekrar indirme başlat, var olan dosyaları tanıyıp indirmeyi devam ettirmesi gerek.
Yunus Emre Gürbüz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 4.574 Makaleler 1 Çözümler 19 1 Temmuz 2021 #2 İndirme yerini değiştirmeden tekrar indirme başlat, var olan dosyaları tanıyıp indirmeyi devam ettirmesi gerek. Artı 0 Eksi Çözüm
İndirme yerini değiştirmeden tekrar indirme başlat, var olan dosyaları tanıyıp indirmeyi devam ettirmesi gerek.
KS KS Yusufkaan1029 Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #3 Yunus Emre Gürbüz dedi: İndirme yerini değiştirmeden tekrar indirme başlat, var olan dosyaları tanıyıp indirmeyi devam ettirmesi gerek. Genişletmek için tıkla... Ilk baste indirme 0'dan basladigi için endiselendim o yuzden yazdim ama simdi kaldigi yerden devam ediyor sabol yine de. Artı 0 Eksi
Yunus Emre Gürbüz dedi: İndirme yerini değiştirmeden tekrar indirme başlat, var olan dosyaları tanıyıp indirmeyi devam ettirmesi gerek. Genişletmek için tıkla... Ilk baste indirme 0'dan basladigi için endiselendim o yuzden yazdim ama simdi kaldigi yerden devam ediyor sabol yine de.