Xbox Game Pass kodlarının geçerlilik süresi ne kadar?

Turkish Delight

Hectopat
Makaleler
1
Geçenlerde 124TL'ye İtemsatış'tan 3 aylık kod aldım. Microsoft hesabımda bölgede Türkiye seçiliydi ve kod çalışmıyordu, Polonya yapınca çalıştı. Daha önce aynı hesapta Game Pass almıştım ama kod çalıştı. Şimdi bu kodlardan şimdiden alsam, 3 ay sonra Game Pass bitince girsem çalışır mı?

Geçenlerde 124TL'ye İtemsatış'tan 3 aylık kod aldım. Bölge Türkiye'yken kod çalışmıyordu ama Polonya yapınca çalıştı. Daha önce aynı hesapta Game Pass almıştım ama kod çalıştı. Şimdi bu kodlardan şimdiden alsam, 3 ay sonra Game Pass bitince girsem çalışır mı?
Büyük ihtimalle aynı hesapta çalışmaz. Farklı microsoft hesabı açıp ülkeyi yabancı yapman lazım yine. Kodların geçerlilik tarihine keşke bakılabilse harbiden iyi olurdu.

Büyük ihtimalle aynı hesapta çalışmaz. Farklı microsoft hesabı açıp ülkeyi yabancı yapman lazım yine. Kodların geçerlilik tarihine keşke bakılabilse harbiden iyi olurdu.
Belki kod ilanlarını bulamam diye almak istiyorum. Kod Türkiye'de çalışmadığı zaman Xbox canlı destekle görüştüm. Yeni hesap açmamı tavsiye etti, çalışmaz tarzı şeyler söyledi ve kodu nereden aldığımı sordu. Ben de en son bölgeyi değiştirerek denedim oldu. Belki Game Pass bittikten sonra yine olur. Çünkü aynı hesapta defalarca Game Pass aldım.

Belki kod ilanlarını bulamam diye almak istiyorum. Kod Türkiye'de çalışmadığı zaman Xbox canlı destekle görüştüm. Yeni hesap açmamı tavsiye etti, çalışmaz tarzı şeyler söyledi ve kodu nereden aldığımı sordu. Ben de en son bölgeyi değiştirerek denedim oldu. Belki Game Pass bittikten sonra yine olur. Çünkü aynı hesapta defalarca Game Pass aldım.
Genelde o kodlar yeni kullanıcılar için oluyor. O yüzden dedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı