Aeroxs Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.903 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #1 Bugün bir haber gördüm GeForce NOW'a Xbox Game Pass geliyor diye. Bu ne zaman olacak?
Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 26 Şubat 2023 #2 Yakın zamanda olacak dediklerini hatırlıyorum. Tam tarih vermediler.
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.090 Makaleler 3 Çözümler 68 26 Şubat 2023 #3 Türkiye'den bayağı kullanıcı çekecek gibi.
Shfly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 2.423 Çözümler 33 26 Şubat 2023 #4 Bahsettiğiniz haber bu olabilir mi ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bahsettiğiniz haber bu olabilir mi ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Joyex Kilopat Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Şubat 2023 #5 Game Pass değil, Microsoft'un kendi oyunları gelecek.
Aeroxs Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.903 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Shfly dedi: Bahsettiğiniz haber bu olabilir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Burada gördüm hocam. Joyex dedi: Game Pass değil, Microsoft'un kendi oyunları gelecek. Genişletmek için tıkla... Nasıl Game Pass kullanılmıyor mu?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Shfly dedi: Bahsettiğiniz haber bu olabilir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Burada gördüm hocam. Joyex dedi: Game Pass değil, Microsoft'un kendi oyunları gelecek. Genişletmek için tıkla... Nasıl Game Pass kullanılmıyor mu?
Shfly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 2.423 Çözümler 33 26 Şubat 2023 #7 Aeroxs dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada gördüm hocam. Nasıl Game Pass kullanılmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Videoyun'un bahsettiği şey ile aynısı diye biliyorum. Game Pass içindeki her oyun gelmiyor.
Aeroxs dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada gördüm hocam. Nasıl Game Pass kullanılmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Videoyun'un bahsettiği şey ile aynısı diye biliyorum. Game Pass içindeki her oyun gelmiyor.
Joyex Kilopat Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Şubat 2023 #8 Hayır, bütün oyunlar değil maalesef.
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.714 Makaleler 13 Çözümler 20 26 Şubat 2023 #9 GamePass gelmiyor Technopat'ın haberine göre. Satın almak lâzımmış.