Xbox Game Pass nedir?

lovemyers

Hectopat
Makaleler
2
Arkadaşlar selam.
Az önce Dead by Daylight satın aldım 270TL yeni aldığım Xbox Series S konsoluma.
Oyunu çalıştırdım ve bana 2 seçenek sunarak Game Pass ekranına attı.
Oynamak için Game Pass gerekiyormuş.
Kardeşim ben 270TL para verip aldım oyunu, ne demek Game Pass?

Son düzenleyen: Moderatör:
GamePass, bir tür abonelik hizmetidir. Yani, bir aylık veya yıllık bir ücret ödediğinde, belirli bir oyun koleksiyonuna erişim sağlıyorsun. Bu hizmet, özellikle Xbox ve PC kullanıcıları için geçerli, ama bazı oyunlar telefonlarda da oynanabilir. Satın almak yerine ucuz bir aylık ücret ödüyorsun ve bu ücret karşılığında kütüphanedeki oyunları istediğin kadar oynayabilirsin. Yeni oyunlar eklendiğinde, eski oyunlar çıkarılabilir ama genel olarak birçok oyun seçeneğin olur. Bu sayede, her ay farklı oyunları deneme şansın olur ve sadece oyunları satın alıp denemek zorunda kalmazsın.

Arkadaşlar selam.
Az önce Dead by Daylight satın aldım 270TL yeni aldığım Xbox Series S konsoluma.
Oyunu çalıştırdım ve bana 2 seçenek sunarak Game Pass ekranına attı.
Oynamak için Game Pass gerekiyormuş.
Kardeşim ben 270TL para verip aldım oyunu, ne demek Game Pass?

Konsollarda Online oyun oynamak için bir hizmete ücret ödemen gerekiyor. Eski adı Xbox Live Gold'du. Şimdi onu Game Pass içine kattılar. En ucuz versiyonunu da olsa alman gerekiyor maalesef.

Online oyun için sanırım Core sürümünü alman gerekiyor.

Game Pass bir üyelik sistemi. Kütüphane var ve bu kütüphanede olan oyunları belli bir para vererek aylık üyelik ile oynayabiliyorsun. Satın aldığın halde bu şekilde diyorsa, Xbox desteğine ulaşın.

Son düzenleme:
Oyuna para verip satın aldıysanız Game Pass sormaması gerekiyor. Tabii online oyun için sanırım Core sürümünü alman gerekiyor. Game Pass bir üyelik sistemi. Kütüphane var ve bu kütüphanede olan oyunları belli bir para vererek aylık üyelik ile oynayabiliyorsun. Satın aldığın halde bu şekilde diyorsa, Xbox desteğine ulaşın.
Kütüphanede olsa bile üyelik almak zorunda bahsettiği oyun için.

Klavye fare bağlasam acaba konsol olmadığı için yine üyelik ister mi?
Arkadaşlar evet, Core istiyor oyunu 270TL vermeme rağmen.
Çok saçma neden bir oyunu oynamak için aylık 300TL vereyim ben?
Üstelik oyunu satın almışken.

Kütüphanede olsa bile üyelik almak zorunda bahsettiği oyun için.

Hocam dediğiniz gibi bu oyun için öyle. Siz düzenlemeden önce genel olarak konuştuğunuzda yanlış oluyor. Yoksa dediğiniz gibi. Yanlış anlaşılma olmaması açısından mesajımı düzenledim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı