Syntax Error
Hectopat
30TL gayet güzel bir fiyat. Ama ben hem arkadaşıma ve kendime almak istiyorum. Uyguna ve güvenilir alabileceğim bir yer var mıdır? Yoksa Xbox'ın kendisinden almak daha mı mantıklı?
Bilgisayar Game Pass — Bilgisayar 1 Ay ürününü satın al | Xbox
Düşük bir aylık ücret karşılığında Starfield, Forza Motorsport oyunlarını ve yüzlerce diğer bilgisayar oyununu oynayın.www.xbox.com
Allah aşkına 30 TL zaten, daha ne istiyorsunuz.30TL gayet güzel bir fiyat. Ama ben hem arkadaşıma ve kendime almak istiyorum. Uyguna ve güvenilir alabileceğim bir yer var mıdır? Yoksa Xbox'ın kendisinden almak daha mı mantıklı?
Yok daha uyguna, paylaşımlı hesaplar var ama ilerleme olmuyor ve yakın zamanda gidiyor hesaplar.Hocam oradan olduğunu biliyorum fakat daha uyguna var mı?
Allah aşkına 30 TL zaten, daha ne istiyorsunuz.
Yok daha uyguna, paylaşımlı hesaplar var ama ilerleme olmuyor ve yakın zamanda gidiyor hesaplar.
3 yıllık alanlardan biri benim onu kaldırdılar ama 1 yıl alabiliyorsunuz hala diye biliyorum.Hocam aylık değil de bir yıl olarak alabiliyor muyuz? Onu kaldırdılar mı ne oldu bilmiyorum ama önceden alınıyordu sanki. Hatta bazıları açık bulmuş 3 yıllık alanlar olmuş.
10TL ile kod alınabiliyor itemsatış vb30TL gayet güzel bir fiyat. Ama ben hem arkadaşıma ve kendime almak istiyorum. Uyguna ve güvenilir alabileceğim bir yer var mıdır? Yoksa Xbox'ın kendisinden almak daha mı mantıklı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.