Game Pass önerir misiniz?

• Konuyu başlatan nFer
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.108

nFer

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, şimdi ben sürekli farklı oyunlar oynamayı seviyorum ve oyunlara çok para vermek istemiyorum. PC Game Pass sanırım 30 TL, fiyatı da uygun geldi ve bir sorum olacak. Game Pass ile FIFA girebilir miyim? Sizce aylık 30TL mantıklı mı? Zaten maksimum 3 ay falan kullanırım sanırım, hatta daha da az olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ultimate alın, ve evet bence fiyatına değer. Fiyatından kat ve kat daha çok olan ve kaliteli oyunları ücretsiz oynuyorsunuz.

Evet hocam bende aynı şekilde FIFA için alıyorum. Microsoft Xbox hesabını EA hesabına bağlıyorsun ve her şeyi oynayabiliyorsun. Aynı şekilde Ubisoft oyunları da var. 30TL uygun bence bu sistem için çok fazla oyun var.

Ultimate alın, ve evet bence fiyatına değer. Fiyatından kat ve kat daha çok olan ve kaliteli oyunları ücretsiz oynuyorsunuz.
Ultimate almaya gerek yok. Ultimate hem Konsol hem de PC için. Konsolu yoksa gereksiz.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    258,2 KB · Görüntüleme: 54
Dostum ben 2 aylık kod satın aldım gamesatıştan, 25 TL'ye. Bunu da Sniper Elite 5 oynamak istediğim için almıştım. SE 5 oynadım ve bitirdim fazlasıyla da mutlu oldum. Şuan SE 4'ü de steam listeme ekledim fiyatı düşer düşmez alacağım. Bence fiyatına kesinlikle değer bir sistem. İçinde zaten ilginizi çekerse, AC Odyssey, Deathloop, Doom, Dishonored gibi oyunlar da mevcut.

Alınır tabii ki. Hatta zam gelmeden 1 yıllık almak çok daha mantıklı. Ve evet Game Pass ile FIFA 22 oynarsınız.

Zam yemeden önce Xbox sitesi üzerinden 24 aylık EA Play alıp Ultimate üyeliğine yükseltn 1 yıllık Ultimate oluyor olması lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı