D dellmsiz Decapat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #11 570015 dedi: Hocam aldığınız Game Pass konsolda geçerli sadece. İade edip tekrar alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... iade etmeye girince sadece minecraft iade ediliyor görünüyor game pass iade ediliyormu
570015 dedi: Hocam aldığınız Game Pass konsolda geçerli sadece. İade edip tekrar alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... iade etmeye girince sadece minecraft iade ediliyor görünüyor game pass iade ediliyormu
SilverBusYY Centipat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 210 Çözümler 2 Yer Kocaeli,Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #12 dellmsiz dedi: Reis önce buna basıyorum sonrasında indirmesi gerekirken buraya atıyor benmi bir hata yapıyorum? Birkaç oyundada baktım bu şekilde şeyler oluyor. Genişletmek için tıkla... Game Pass konsol versiyonu. O sebeple olmuyor hocam. Onu iptal edip PC veya Ultimate almalısın.
dellmsiz dedi: Reis önce buna basıyorum sonrasında indirmesi gerekirken buraya atıyor benmi bir hata yapıyorum? Birkaç oyundada baktım bu şekilde şeyler oluyor. Genişletmek için tıkla... Game Pass konsol versiyonu. O sebeple olmuyor hocam. Onu iptal edip PC veya Ultimate almalısın.
ktskn Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 1.625 Çözümler 2 10 Ağustos 2023 #13 dellmsiz dedi: Reis önce buna basıyorum sonrasında indirmesi gerekirken buraya atıyor benmi bir hata yapıyorum? Birkaç oyundada baktım bu şekilde şeyler oluyor. Genişletmek için tıkla... Konsol için almışsınız. Bilgisayar oyunları oynayamazsınız.
dellmsiz dedi: Reis önce buna basıyorum sonrasında indirmesi gerekirken buraya atıyor benmi bir hata yapıyorum? Birkaç oyundada baktım bu şekilde şeyler oluyor. Genişletmek için tıkla... Konsol için almışsınız. Bilgisayar oyunları oynayamazsınız.
5 570015 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.080 Makaleler 1 Çözümler 36 10 Ağustos 2023 #14 dellmsiz dedi: İade etmeye girince sadece Minecraft iade ediliyor görünüyor Game Pass iade ediliyor mu? Genişletmek için tıkla... Game Pass iade ediliyor. Kalan gün kadar parasını alırsınız. O seçeneği seçmeyi unutmayın.
dellmsiz dedi: İade etmeye girince sadece Minecraft iade ediliyor görünüyor Game Pass iade ediliyor mu? Genişletmek için tıkla... Game Pass iade ediliyor. Kalan gün kadar parasını alırsınız. O seçeneği seçmeyi unutmayın.
D dellmsiz Decapat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #15 570015 dedi: Hocam aldığınız Game Pass konsolda geçerli sadece. İade edip tekrar alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kralım çok sağ ol panik yapmıştım bir an iade ettim şu an teşekkürler <3
570015 dedi: Hocam aldığınız Game Pass konsolda geçerli sadece. İade edip tekrar alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kralım çok sağ ol panik yapmıştım bir an iade ettim şu an teşekkürler <3
SilverBusYY Centipat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 210 Çözümler 2 Yer Kocaeli,Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #16 dellmsiz dedi: iade etmeye girince sadece minecraft iade ediliyor görünüyor game pass iade ediliyormu Genişletmek için tıkla... https://support.microsoft.com/tr-tr/account-billing/microsoft-tan-satın-aldığınız-ürünleri-değiştirmek-veya-para-iadesi-almak-için-geri-gönderme-81629012-aa4f-f48b-2394-8596f415072b
dellmsiz dedi: iade etmeye girince sadece minecraft iade ediliyor görünüyor game pass iade ediliyormu Genişletmek için tıkla... https://support.microsoft.com/tr-tr/account-billing/microsoft-tan-satın-aldığınız-ürünleri-değiştirmek-veya-para-iadesi-almak-için-geri-gönderme-81629012-aa4f-f48b-2394-8596f415072b
D dellmsiz Decapat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #17 Hallettim arkadaşlar çok teşekkürler.
SilverBusYY Centipat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 210 Çözümler 2 Yer Kocaeli,Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #18 570015 dedi: Game Pass iade ediliyor. Kalan gün kadar parasını alırsınız. O seçeneği seçmeyi unutmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam yine karşılaştık
570015 dedi: Game Pass iade ediliyor. Kalan gün kadar parasını alırsınız. O seçeneği seçmeyi unutmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam yine karşılaştık
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.935 Çözümler 56 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #19 dellmsiz dedi: Reis önce buna basıyorum sonrasında indirmesi gerekirken buraya atıyor benmi bir hata yapıyorum? Birkaç oyundada baktım bu şekilde şeyler oluyor. Genişletmek için tıkla... Game Pass'iniz aktif değil ki.
dellmsiz dedi: Reis önce buna basıyorum sonrasında indirmesi gerekirken buraya atıyor benmi bir hata yapıyorum? Birkaç oyundada baktım bu şekilde şeyler oluyor. Genişletmek için tıkla... Game Pass'iniz aktif değil ki.
D dellmsiz Decapat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #20 Arkadaşlar bir şey soracağım bu gönderinin altına uygun olmaz ama şu an gönderi açamadığm için acil bir cevap lazım ben Amazon üyeliğimi sınırsız bir şekilde kartımda para yokken bile alamıyorum bu bana bir sorun çıkartmaz değil mi dava vs.
Arkadaşlar bir şey soracağım bu gönderinin altına uygun olmaz ama şu an gönderi açamadığm için acil bir cevap lazım ben Amazon üyeliğimi sınırsız bir şekilde kartımda para yokken bile alamıyorum bu bana bir sorun çıkartmaz değil mi dava vs.