SurgeTheProtector Decapat Katılım 6 Eylül 2021 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #1 Xbox Game Pass for PC almıştım oto ödemeyi kapatmayı unutmuşum dün para çekmiş. Nasıl iade edebilirim? Üyeliği iptal etmeyi denedim ama PC Game Pass için zaten ödeme yaptınız diyor.
Xbox Game Pass for PC almıştım oto ödemeyi kapatmayı unutmuşum dün para çekmiş. Nasıl iade edebilirim? Üyeliği iptal etmeyi denedim ama PC Game Pass için zaten ödeme yaptınız diyor.
KS KS SurgeTheProtector Decapat Katılım 6 Eylül 2021 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #11 isimsizjoker dedi: Ben bir forumda iade edebilen biri görmüştüm oradan yazdın başka bir çare bulamadım. Genişletmek için tıkla... Bu arada ben çoktan iade ettim ingilizce bi iade yeri vardı hemen iade ettiler. Artı 0 Eksi
isimsizjoker dedi: Ben bir forumda iade edebilen biri görmüştüm oradan yazdın başka bir çare bulamadım. Genişletmek için tıkla... Bu arada ben çoktan iade ettim ingilizce bi iade yeri vardı hemen iade ettiler.