3 370655 Megapat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 25 Haziran 2021 #11 ItsAllGoodman dedi: Sniper Elite 4 bende gözükmüyor. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Ben Ultimate kullanıcısıyım ona göre liste yapmıştım. Listedeki bazı oyunlar EA oyunları veya Ultimate'e özel olabilir. https://www.microsoft.com/en-us/p/sniper-elite-4/bz5vlvx84stw#activetab=pivot:eek:verviewtab
ItsAllGoodman dedi: Sniper Elite 4 bende gözükmüyor. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Ben Ultimate kullanıcısıyım ona göre liste yapmıştım. Listedeki bazı oyunlar EA oyunları veya Ultimate'e özel olabilir. https://www.microsoft.com/en-us/p/sniper-elite-4/bz5vlvx84stw#activetab=pivot:eek:verviewtab
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Haziran 2021 #12 RozanBrahm dedi: Halo serisine başlamayı düşünüyorum. 0'dan mı başlayayım? Çıkış tarihine göre sıralamasına mı yani. Genişletmek için tıkla... Hikayesel açıdan Halo: Reach ilk ama Halo 1'den başlamak ve çıkış tarihine göre gitmek muhtemelen daha iyi olacaktır. Reach direkt bodoslama giriyor çünkü.
RozanBrahm dedi: Halo serisine başlamayı düşünüyorum. 0'dan mı başlayayım? Çıkış tarihine göre sıralamasına mı yani. Genişletmek için tıkla... Hikayesel açıdan Halo: Reach ilk ama Halo 1'den başlamak ve çıkış tarihine göre gitmek muhtemelen daha iyi olacaktır. Reach direkt bodoslama giriyor çünkü.
borasrkya Hectopat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 219 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #13 Yakuza serisi.
uwu emrw kun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.289 Makaleler 4 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #14 borasrkya dedi: Hikayeli demiş hocam. Genişletmek için tıkla... Pardon.
Weritoze Decapat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 97 25 Haziran 2021 #15 RozanBrahm dedi: Halo serisine başlamayı düşünüyorum. 0'dan mı başlayayım? Çıkış tarihine göre sıralamasına mı yani. Genişletmek için tıkla... Hocam 0'dan başlamak zorunlu değil hatta ben önermem çok iyi bir oyun değil bir şey kaybetmiyorsun 0'ı oynamadan.
RozanBrahm dedi: Halo serisine başlamayı düşünüyorum. 0'dan mı başlayayım? Çıkış tarihine göre sıralamasına mı yani. Genişletmek için tıkla... Hocam 0'dan başlamak zorunlu değil hatta ben önermem çok iyi bir oyun değil bir şey kaybetmiyorsun 0'ı oynamadan.