Hocam başlığı unutmuşum ya da görmedim, stres atmalık diye önerdim direkt. Kusura bakmayın.
Sorun yok <3.
Hocam başlığı unutmuşum ya da görmedim, stres atmalık diye önerdim direkt. Kusura bakmayın.
Arkadaşlar bu sıra derslere yoğunlaştım. Ama tatilde uyumadığım 16 saat boyunca sadece ders çalışamayacağım için oyun oynamak istiyorum. Game Pass'te hikayeli falan değil de kafa dağıtabileceğim, rahatlamalık oyunlar nelerdir? İngilizce falan da olabilir ama çok ağır İngilizce'yi anlayamam.
İndirmesi çok fazla ya. İndiririm orası da sıkıntı değil ama üşeniyorumForza horizon 5 öneririm hergün 15-20dk oynayıp çıkıyom çok keyifli geliyo.
Hocam yaşadığınız yerin birleşik krallık olduğunu görüyorum yanlış hatırlamıyorsam orada xCloud açıktı yani eğer ki kararsızsanız oradan oynayabilirsiniz ama oynamak için xbox kolu gerekir.İndirmesi çok fazla ya. İndiririm orası da sıkıntı değil ama üşeniyorum.
Hocam yaşadığınız yerin birleşik krallık olduğunu görüyorum yanlış hatırlamıyorsam orada xCloud açıktı yani eğer ki kararsızsanız oradan oynayabilirsiniz ama oynamak için Xbox kolu gerekir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.