Game Pass oyun tavsiyesi

Mert340752

Decipat
Katılım
22 Mart 2022
Mesajlar
1.689
Makaleler
1
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba.

2 aylık Xbox Game Pass Ultimate üyeliğim var, oyun önerebilir misiniz? FIFA 22 ve Forza Horizon 4 hariç. Bir de depolama alanım 140 GB.

Sistemim R5 4650G 16 GB RAM.
 
Arkadaşınız varsa It Takes Two ve A Way Out bakabilirsiniz. Online için R6 bakabilirsiniz. Gizlilik tarzı seviyorsanız Aragami 2 bakabilirsiniz yavaşça gittiğiniz kılıç kullandığınız zevkli oyun.
 
Battlefield serisi, alien ısolation, assassin's creed vesaire. Şu an aklıma pek gelmedi ama kütüphaneyi açıp bakabilirsin ilgini çeken bir şey varsa oynarsın.
 
Son düzenleme:
Battlefield oyunlarını daha önce oynamadıysan eğer oynamanı tavsiye ederim. Her biri farklı tarihlerde geçen oyunlar ve bence hepsi de kaliteli. Favorim BF 1 ama.

Subnautica oyunlarını da tavsiye ederim. Hayatta kalma kategorisinde başı çeken oyunlar.

Dün Slime Rancher 2 eklendi ayrıca, onu da tavsiye ediyorum. İlk oyunu da çok eğlenceliydi, üstüne koyarak yeni bir ürünle çıkış yaptılar. Steam fiyatı 200 TL olunca da ayrı bir zevki oluyor...

Assassin's Creed Odyssey, Teenage Mutant Ninja Turtles, My Friend Pedro, Inside, Back 4 Blood ise diğer oynayıp da hoşuma giden oyun tavsiyelerim. İyi oyunlar dilerim.
 

Geri
Yukarı