Game Pass PC FH5 indirilemiyor

Raze8165

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar günaydın. Ben 3 Aylık Game Pass PC aldım ve kullanmaya başladım. Uygulamayı indirdiğimde Forza Horizon 5'i indirmeye başlamıştım 50 GB'ta kadar geldi fakat bilgisayarı kapatmak zorunda kaldım. Dosyaların silinme ihtimalini göze aldım ve öylede oldu. Fakat problem şu ben oyunu indirmeye başladığımda HDD`de 592 GB yerim vardı ama şu an 492? Ve oyunu da hiçbir yerde bulamadım. Tekrar indirmeye çalıştım ama 1 GB indirip indirme bir anda iptal oluyor ve HDD 1 GB dolmaya devam ediyor. Bu kaybettiğim 102 GB depolama alanı nerede ve ben bu oyunu neden indiremiyorum? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 kullanıyorsanız Microsoft Store üzerinden deneyiniz. Eğer bu yöntem işe yaramazsa, yada Win 11 kullanıyorsanız FH4'ü indirmeyi deneyin, FH5'te kuyrukta gözükecektir. Sonrasında FH4'ü iptal edebilirsiniz.

Bunu indirin her şeyi gösterir oradan bulabilirsiniz.

Aynısı bende oldu hatta FIFA 22'yi yüklüyordum aynı sorun EA Play uygulamasında da var nasıl düzelir?
Hangi diske kurduysanız orada WindowsApps klasörü oluşuyor. O klasöre girin içinde "8wekyb3D8bbwe" ile biten bir klasör varsa onu silin.
Örneğin bende D:\WindowsApps\......._8wekyb3d8bbwe\ klasöründe.

Hocam erişim izni yok diyor bende

Technopat Haberler

Geri
Yukarı