Xbox Game Pass sahipleri GeForce NOW'a erişebiliyor mu?

BGSGP

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Aşağıdaki X postunda, Game Pass'a dahil olan oyunları varsayılan olan xCloud ile oynamanın yanında GeForce NOW ile oynama seçeneği de sunulduğu yazıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende sadece Game Pass Ultimate üyelik var, yani bu Game Pass içindeki oyunları GeForce NOW üyeliğim olmasa bile Game Pass üyeliğim sayesinde GeForce NOW'dan oyun oynayabileceğim anlamına mı geliyor?

Normalde geforce now üzerinden sahip olmadığın oyunları oynayamazken game pass ile artık Now'un desteklediği oyunlarda bunu yapabileceksin diyor.

Bende sadece Game Pass Ultimate üyelik var, yani bu Game Pass içindeki oyunları GeForce NOW üyeliğim olmasa bile Game Pass üyeliğim sayesinde GeForce NOW'dan oyun oynayabileceğim anlamına mı geliyor?
Hayır

Son düzenleme:
GeForce NOW aboneleri zaten destekleyen Xbox Game Pass oyunlarını kaç aydır oynayabiliyordu. Yani her ikisine birden aboneyseniz zaten oynayabiliyorlardı.

Burada kastettikleri yeni olan şey, Xbox.com üzerinden bir oyunun sayfasına girdiğinizde, oyunu yükleme seçeneğine ek olarak xCloud üzerinden (zaten bu entegrasyon daha önce varmış, ama xCloud Türkiye'de olmadığı için biz görmüyorduk anlaşılan) ya da GFN üzerinden (yeni gelen özellik) açma seçeneğini kullanabileceksiniz.

Normalde geforce now üzerinden sahip olmadığın oyunları oynayamazken game pass ile artık Now'un desteklediği oyunlarda bunu yapabileceksin diyor.

Zaten GeForce NOW üzerinden kaç aydır Gamepass aboneleri Gamepass kütüphansinde yer alan desteklenen tüm oyunları açabiliyordu, oyuna sahip olmanız zaten gerekmiyordu Xbox Game Pass abonesi olmanız yeterliydi, yukarıda yapılan açıklama üstteki mesajımda yazdığım yenilikle ilgili.

Son düzenleme:
Beni düzelttiğiniz için teşekkürler. Peki benim gibi Mac işletim sistemine sahip kişilerde bunu yapabilecek mi? Demek istediğim Geforce now ile mesela steamden ready or not oynayamıyorum çünkü windows sistem istiyor. Eğer game pass alırsam GeForce now aracılığıyla ready or not oynayabilecek miyim? (ready or not'un game passte olduğunu varsayıyorum)

veya Game Pass'in her pc oyunu Macde'de çalışıyor mu?

Hocam internete girebilen ve GFN kurulabilen buzdolabınız varsa onda bile oynayabilirsiniz sorun yok Çünkü sizin bilgisayarınızın ne olduğu önemsiz, iyi bir internet bağlantısı ve GeForce NOW uygulaması kurulabilen herhangi bir işletim sistemine sahip cihaz yeterli.

Çünkü bulut oyun servislerinde oyun uzaktaki bilgisayarda kurulu ve orada çalışıyor size o bilgisayarın görüntüsü aktarılıyor ve sizin mouse, klavye ya da gamepadle verdiğiniz komutlar uzaktaki bilgisayara iletiliyor. Olay bu.

Ben mesela GFN ile 2018 model Amazon Fire TV Stick 4K cihazımdan televizyonumda oyun oynayabiliyorum.

Bu arada Ready or Not'a baktım GeForce NOW üzerinde var ama oyunu Steam'de satın almış olmanız gerekiyor.

Demek istediğim Geforce now ile mesela steamden ready or not oynayamıyorum çünkü windows sistem istiyor.

Bu arada şu cümlenizi anlamadım? Siz GFN'ye abone misiniz ve aynı zamanda Steam üzerinde Ready or Not'a sahip misiniz? Ve buna rağmen Mac üzerinden GFN ile açmak isteyince hata mı veriyor?

Son düzenleme:
Demek istediğim mesela steamde ready or not oyunu var ve bu oyuna sahibim. Ben bu oyunu yükleyemiyorum çünkü işletim sistemim desteklemiyor (sadece windows bilgisayarlar açabiliyor)

Ama geforce now ile işletim sistemim fark etmiyor? Oynaya tıklayıp şak diye oynamaya başlayabiliyorum? Doğru mu anlamışım. Geforce now'u en son 2 sene önce denemiştim herhal.

Aynen bu şekilde oluyor hocam. GeForce NOW Mac'e kurulsun ve en az 30-35Mbps download ve 8-10Mbps upload internetiniz olsun yeter. En önemli şey internet hızınız, mesela hızınız yeterli olabilir ama evde siz GFN'den oyun oynarken interneti kullanan çok kişi varsa o da etkiler deneyiminizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…