Var da isterseniz paylaşırım. En son taktiği verdiğimde linç kültürüne darbe yapmıştım.Eskiden 3 yıllık filan baya ucuza alınabiliyordu bir şekilde öyle bir şey var mı hala yoksa bitti mi? Yeni bir yöntem filan.
Bir yıllık var.Şuan yok
Var da isterseniz paylaşırım. En son taktiği verdiğimde linç kültürüne darbe yapmıştım.
Bir yıllık var.
Paylaşın hocam.Var da isterseniz paylaşırım. En son taktiği verdiğimde linç kültürüne darbe yapmıştım.
Bir yıllık var.
Paylaşın hocam.
Eksik bilgi için özür dilerim çalışıyor taktik ama kâr elde ettirmiyor. Sadece taktik için var demiştim. 3 yıl EA play aldıktan sonra 1 aylık gamepass alıyoruz ve otomatikman kendi 13 aylık yapıyor. Bu taktik 3 4 ay öncesine kadar baya kâr ettiriyordu. Ama şimdi yıllık EA play 1500 TL. Xbox gamepass'den bile pahalı.Paylaşırsanız bu ekonomide hoşuma gider hocam.
Yani güncel olarak yok şu an.Eksik bilgi için özür dilerim çalışıyor taktik ama kâr elde ettirmiyor. Sadece taktik için var demiştim. 3 yıl EA play aldıktan sonra 1 aylık gamepass alıyoruz ve otomatikman kendi 13 aylık yapıyor. Bu taktik 3 4 ay öncesine kadar baya kâr ettiriyordu. Ama şimdi yıllık EA play 1500 TL. Xbox gamepass'den bile pahalı.
+Olarak zamanında 900 TL'ye geliyordu 13 aylık gamepass. 1200 TL kâr ediyorduk.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.