Game Pass üst üste satın alma

mertcan.dmn81

Hectopat
Bilgisayar için Game Pass alacaktım fakat internette zamlanacak haberleri gordum. Ondan bir süre sonra da Webtekno Instagram sayfasında bir post gordum. Game Pass'i 3 kez üst üste satın aldığımızda 3 aylık satın almış alıyoruz. Birkaç arkadaşa daha danıştım. Kendileri bu sistemin çalıştığını söylediler. Farazi 4 aylık Game Pass alsam 30 TL'den yarın zamlandığı zaman zamlı fiyattan mı alırlar? Yoksa her ay para mı çeker? Diger turlu arkadaslarin dediği gibi 4 aylık 4 kez satın alsam 120TL'den 4 aylık Game Pass'e mi sahip olurum?

Her ay çekmeyecekler. Bir kere alacaklar ve bitecek. Zam etkilemeyecek. Konuya bakabilirsin.

Videodaki yöntemi yap. Berkay'in attığı yöntem de aynisi. Sadece 1 yillik nasıl yapildigini gösteriyor, videoda onu nasıl 3 yila kadar uzatabildigini gösteriyor. Riskli veya ban sebebi bir yöntem degildir. Xbox yillardir sundugu bir yöntem.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Her ay çekmeyecekler. Bir kere alacaklar ve bitecek. Zam etkilemeyecek. Konuya bakabilirsin.

3 yıllık değil 1 yıllık almak istiyorum hocam. Forumdaki sistemi uygulayacağım.

Videodaki yöntemi yap. Berkay'in attığı yöntem de aynisi. Sadece 1 yillik nasıl yapildigini gösteriyor, videoda onu nasıl 3 yila kadar uzatabildigini gösteriyor. Riskli veya ban sebebi bir yöntem degildir. Xbox yillardir sundugu bir

Videodaki yöntemi yap. Berkay'in attığı yöntem de aynisi. Sadece 1 yillik nasıl yapildigini gösteriyor, videoda onu nasıl 3 yila kadar uzatabildigini gösteriyor. Riskli veya ban sebebi bir yöntem degildir. Xbox yillardir sundugu bir yöntem.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam şu an kapatmış oluyor muyum?

3 yıllık değil 1 yıllık almak istiyorum hocam. Forumdaki sistemi uygulayacağım.

Hocam şu an kapatmış oluyor muyum?
Hallettim Hocam en alt kısımdaymış.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230627_184722_Chrome.jpg
    Screenshot_20230627_184722_Chrome.jpg
    69,9 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı