Xbox Game Pass üyeliği bittiğinde oyun oynamaya devam edilebilir mi?

keremasaan

Decapat
Daha fazla  
FM 24 oynamak için 1 aylık Game Pass alsam üyeliğim bitince de oynamaya devam edebilir miyim? Online oynamak gibi bir derdim yok ya da en ucuz nereden alabilirim? 20 dolar gibi bir fiyatı var ne yazık ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
FM 24 oynamak için 1 aylık Game Pass alsam üyeliğim bitince de oynamaya devam edebilir miyim? Online oynamak gibi bir derdim yok ya da en ucuz nereden alabilirim? 20 dolar gibi bir fiyatı var ne yazık ki.
Yani böyle bir soru neden sordun bilemiyorum ama oynayamazsın tabii ki. Eğer üyeliğin biterse o hizmetten yararlanamazsın bu kadar basit. İnsanlar enayi mi 1 yıllık pass alıyorlar?

Game pass bittiğinde oyunları oynayamasın sadece oyunlar cihaz hafızasında kalır ne zaman game pass veya direk oyunu satın aldığında oynayabilirsiniz (benim bildiğim kadarıyla)

Üyelik süren bittiğinde oynayamazsın, oyun kitlenir. Tekrar Game Pass aldığında ise oynamaya devam edebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı