Xbox Game Pass üyelik iptalinde para iadesi

BUGR43005

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, gecen haftalarda 4 tane 3 aylık Live Gold ve 1 tane Xbox Game Pass Ultimate olmak üzere 13 aylık Ultimate hesabım vardı. Şimdi yeni bir yöntem keşfettim. 1000 küsur liraya 3 yıllık Game Pass alınabiliyormuş. Fakat benim şu an 1 senelik Game Pass üyeliğim var. Bunu iptal edip 3 senelik almak istiyorum. Eğer iptal edersem 1 kullandığım miktarı kesip iade verirler mi?

Merhaba, gecen haftalarda 4 tane 3 aylık Live Gold ve 1 tane Xbox Game Pass Ultimate olmak üzere 13 aylık Ultimate hesabım vardı. Şimdi yeni bir yöntem keşfettim. 1000 küsur liraya 3 yıllık Game Pass alınabiliyormuş. Fakat benim şu an 1 senelik Game Pass üyeliğim var. Bunu iptal edip 3 senelik almak istiyorum. Eğer iptal edersem 1 kullandığım miktarı kesip iade verirler mi?
İptal edemezsiniz. Orada bir uyarı vardı, birleştirirseniz para iadesi alamayacaksınız uyarısı vardı. Kesip iade vermezler.

Benim kardeşim yanlisikla üyelik almış haberim olmadan ama iade gerçekleştirmek için Gmail attım iade gerçekleşmesi için benden TC aldılar normal mi 1-7 iş günü içerisinde paranız iade edilicek dedi

İptal edemezsiniz. Orada bir uyarı vardı, birleştirirseniz para iadesi alamayacaksınız uyarısı vardı. Kesip iade vermezler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı