Xbox Game Pass Ultimate alınır mı?

Sen çok yanlış anlamışsın konuyu. Online oynamak için normal Game Pass yeterli. Ultimateyle alakası yok.
Dostum, Ultimate özelliğinin ne işe yaradığını açıklamaya çalışıyorum. Bir şeyi yanlış anlamadım.

Sen çok yanlış anlamışsın konuyu. Online oynamak için normal Game Pass yeterli. Ultimateyle alakası yok.
Konsolda online oynamak için ultimate gerekli.

Hocam bilgisayar için evet yeterli normal. Fakat konsol için ultimate lazım.

PS sahibiyken çapraz platfromda Core ile arkadaşımla oynuyordum. Bir şeyler mi değişti.

Hala aynı hocam. Zaten Core ile Online oyun oynayabiliyorsunuz. Sitesinde de yazıyor.

PS sahibiyken çapraz platfromda Core ile arkadaşımla oynuyordum. Bir şeyler mi değişti.
Core = Ultimate. Konsolda böyle. Sadece EA Play üyeliği yok Core'da. O yüzden Fiyatı daha az.

Sen çok yanlış anlamışsın konuyu. Online oynamak için normal Game Pass yeterli. Ultimate'yle alakası yok.

Bu cevap doğru mudur hocam mesela FIFA yükleyeceğim Online maçlar atabilir miyim Xbox Game Pass PC ile 159 TL olan.

Bu cevap doğru mudur hocam? Mesela FIFA yükleyeceğim, online maçlar atabilir miyim? Xbox Game Pass PC ile 159 TL olan.

Online oynarsınız. Konsolunuz yoksa ya da VPN açıp Cloud oynamayacaksanız geçmenize gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…