Xbox Game Pass Ultimate alınır mı?

Değmez mi? Tonlarca oyunu oynuyorsunuz kütüphanesi sayesinde. Değer başka bir platform söyler misiniz?

Kanka alt tarafı 1 ay oyunların sahibi bile olmuyorsun Xbox'tan zevk alanları anlamıyorum Steam'de kütüphane dizip sonsuza dek oyunlara sahip olmak daha mantıklı hele şu anki indirimler.

Kanka alt tarafı 1 ay oyunların sahibi bile olmuyorsun Xbox'tan zevk alanları anlamıyorum Steam'de kütüphane dizip sonsuza dek oyunlara sahip olmak daha mantıklı hele şu anki indirimler.

Kütüphanesinde bulunan oyunları almaya kalksanız kaç bin lira tutar kim bilir. Alıyorsunuz 1 ay boyunca aklınıza ne gelirse oynuyorsun. Sevdiğin bir oyun mu var, satın alırsın. 1 kuruşuna kadar değen bir özellik. İçinde EA Play dahi var.

Kütüphanesinde bulunan oyunları almaya kalksanız kaç bin lira tutar kim bilir. Alıyorsunuz 1 ay boyunca aklınıza ne gelirse oynuyorsun. Sevdiğin bir oyun mu var, satın alırsın. 1 kuruşuna kadar değen bir özellik. İçinde EA Play dahi var.

Oyunların yarısı gereksiz ve 1 ayda hiçbirini oynamayacaksınız anca 5 6 oyun bitireceksiniz sonrasında bir daha yüzüne bakmayacaksınız bana kalırsa oyunları oynamak için değil değerli bir şey gibi düşünmek gerekiyor bir de Game Pass'da o kadar güzel oyunlarda yok bazı büyük yapımlar var sadece

Ben 3 ayda bir alıyorum uyguna geliyor. Şimdi Age of Empires'i Steam'den DLC ile birlikte almayı düşünüyorum. Kararsız kaldım zaten Valorant XP ve ajanlar için kullanıyorum Game Pass'i.

AOE al daha iyi aga en azından sınırsız sahibi oluyorsun

Dostum Xbox gamepass şu an (09.07.2024) 160 TL, 200 TL gibi fiyatlara satılıyor. Bunların modları var fiyat değişir. En ucuz 160 TL. Sen 160 TL'ye FC 23, Forza Horizon 5, Sea Of Thieves, Starfield, Assassin's Creed Odyssey oynayabiliyor musun? Eğer Amerika'da veya Avrupa'da yaşıyorsan oynayabilirsin ama burası Türkiye. Ve bu ülkede en ucuz oyun oynama sistemi net Gamepass. Zaten Gamepass'dan o oyunları oynarken bi yandan para biriktirip oyunları alabilirsin ilerde indirimle vesaire.

Dostum Xbox Game Pass şu an (09.07.2024) 160 TL, 200 TL gibi fiyatlara satılıyor. Bunların modları var fiyat değişir. En ucuz 160 TL. Sen 160 TL'ye FC 23, Forza Horizon 5, Sea of Thieves, Starfield, Assassin's Creed Odyssey oynayabiliyor musun? Eğer Amerika'da veya Avrupa'da yaşıyorsan oynayabilirsin ama burası Türkiye. Ve bu ülkede en ucuz oyun oynama sistemi net Game Pass. Zaten Game Pass'dan o oyunları oynarken bir yandan para biriktirip oyunları alabilirsin ileride indirimle vesaire.

Şu anda Steam'ın bu yılki en büyük Steam yaz indirimleri var arkadaşım bu durumda almak mantıksız Game Pass'ı.

Dostum Xbox Game Pass şu an (09.07.2024) 160 TL, 200 TL gibi fiyatlara satılıyor. Bunların modları var fiyat değişir. En ucuz 160 TL. Sen 160 TL'ye FC 23, Forza Horizon 5, Sea of Thieves, Starfield, Assassin's Creed Odyssey oynayabiliyor musun? Eğer Amerika'da veya Avrupa'da yaşıyorsan oynayabilirsin ama burası Türkiye. Ve bu ülkede en ucuz oyun oynama sistemi net Game Pass. Zaten Game Pass'dan o oyunları oynarken bir yandan para biriktirip oyunları alabilirsin ileride indirimle vesaire.

Bir de ben oyun kiralamaya karşıyım onun yerine satın almak daha mantıklı sonsuza dek sahip olabiliyorsun bir de zaten Xbox'un uygulamasıda o kadar iyi değil indirme hızları yavaş çok sık çökmeler vesaire oyun zevki kalmıyor.

Şu anda Steam'ın bu yılki en büyük Steam yaz indirimleri var arkadaşım bu durumda almak mantıksız Game Pass'ı.

Bir de ben oyun kiralamaya karşıyım onun yerine satın almak daha mantıklı sonsuza dek sahip olabiliyorsun bir de zaten Xbox'un uygulamasıda o kadar iyi değil indirme hızları yavaş çok sık çökmeler vesaire oyun zevki kalmıyor.

İndirmesi ayrı dert oynaması ayrı dert.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı