Xbox Game Pass Ultimate alınır mı?

Yakuza serisi, gears serisi, Mafia, wu long, yeni cıkcak Black Ops 6, Hellblade 2, Assassin's Creed serileri, MW3, Doom, Lies of P, Bannerlord, atomic hearts, Dead by deadlight, Dead Space remake daha sayayım mı? Tutarlı konuşmak lazım bazen.

Saydıklarının çoğunu oynayan yok. Bomboş oyunlar. Yanlış anlama bende 10 yıldır Xbox var. Eskiden iyiydi 3 yıldır leş. Gereksiz masrtaf. Sen takıl. Ben o pra ile indirimlerden envanter dizdim çoğu oyunu 100tl altında o saydıkalrının.

Yakuzaları falan para verseler almam.

Saydıklarının çoğunu oynayan yok. Bomboş oyunlar. Yanlış anlama bende 10 yıldır Xbox var. Eskiden iyiydi 3 yıldır leş. Gereksiz masrtaf. Sen takıl. Ben o pra ile indirimlerden envanter dizdim çoğu oyunu 100TL altında o saydıkalrının.

Paran varsa ve her indie oyunu her çıkan oyunu alıp oynuyorsan başka. O seni ilgilendirir. Aylık 350 lira yıllık oluyorsa 3000 civarı tutuyor olması lazım olmuyorsa da yıllık 4500 filan. Asgari ücret 17 bin filan. Çalışan birisi için bir şey değil. Ben senelik aldım üstüne uzattım. Önümüzdeki ay Persona 3 DLC Frostpunk 2 ve indiana jones çıkacak sırf bu üçü bir senelik Game Pass almaya bedel zaten. Sen beğenmiyorsundur kullanmıyorsundur o sana kalmış herkes aynı fikirde olacak diye bir şey yok.

Sega da ay ne olur al diyordu. :D battı şimdi Sega sen almıyorsun diye.

Saydıklarının çoğunu oynayan yok. Bomboş oyunlar. Yanlış anlama bende 10 yıldır Xbox var. Eskiden iyiydi 3 yıldır leş. Gereksiz masrtaf. Sen takıl. Ben o pra ile indirimlerden envanter dizdim çoğu oyunu 100tl altında o saydıkalrının.

Bu yorumundan yola çıkarak oyun kültürün yok diyebilirim rahatlıkla tabiki de zevkler ve renkler tartışılmaz saygı duyarım, ama gamepasste iki oyun var gerisi 40 50 liralık oyunlar demek yanlış, kaldı ki dediğini doğru kabul etsekte her oyun 40 liralık olsa yine oyun sayısına göre karlı oluyorsunuz.

Oyunlar 1 ay sonra gitmiyor zira uzun bir süredir EA Play bağlantısı da olduğu için F1 23 oynuyorum. Artı diğer arkadaşın dediğine katılıyorum, GamePass 2-3 oyuna sahip gerisi çöp demek çok mantık dışı. Herkesin oyun zevki farklı. Mesela ben şu anda bilgisayarda Dead Space, Manor Lord oynuyorum, konsolda F1 23, Forza Horizon 5, Forza Motorsport, AC ODyssey, Diablo IV oynuyorum. Bu oyunları 1 aydır oynamıyorum, gayet uzun bir süredit var ve en azından satın almak yerine bir nevi kiralayarak oyunları deneyimleyebiliyorum. İşin güzel yanı oyun sistemden kalkmadan önce zaten adamlar haber veriyor, bir anda pat diye kaldırılmıyor. :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı