Çözüldü Game Pass Ultimate ile oyunlar XCloud'da oynanır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

249873

Kilopat
Arkadaşlar konsolum yok Black Flag 4'ü almak istiyorum ancak Xbox tarafında PC'den daha ucuz.

Oyunu alsam XCloud'da oynayabilir miyim? Game Pass aboneliğim var.

Çözüm
Arkadaşlar sorum XCloud'da nasıl oynarım değildi. Adminler yine başlığı değiştirmiş biz başlık atmayı bilmiyoruz sürekli düzeltiyorlar.

Satın aldığım oyunu XCloud'da oynayabilir miyim? Yoksa sadece Game Pass oyunları mı oynanıyor?

Sadece Game Pass oyunları oynarsınız.
Arkadaşlar konsolum yok Black Flag 4'ü almak istiyorum ancak Xbox tarafında PC'den daha ucuz.

XCloud sadece VPN ile kullanılabiliyor hocam.

VPN gerek ve internet hızını düşüyor şuan en mantıklı olan Xbox almak veya PC den oynamak.

Arkadaşlar sorum XCloud'da nasıl oynarım değildi. Adminler yine başlığı değiştirmiş biz başlık atmayı bilmiyoruz sürekli düzeltiyorlar.

Satın aldığım oyunu XCloud'da oynayabilir miyim? Yoksa sadece Game Pass oyunları mı oynanıyor?

Sadece Game Pass oyunları oynarsınız.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı