Çözüldü Game Pass Ultimate Kod Etkinleştirilirken "Bu kod kullanılamaz" Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hüs35

Centipat
Daha fazla  
İnternet üzerinden Game Pass kodu satın aldım kullanırken görseldeki hatayı veriyor yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
resim_2022-12-21_015936079.png

Çözüm
Kendi sitesinden almak varken neden hazır kod aldınız?

Kendi sitesine göre çok ucuza geliyor 2 aylık 10TL'ye almıştım şimdi de 3 aylık 15 TL'ye aldım.

Hocam ben de SteelSeries ile kod aldım, bende de kod alırken VPN açık olduğu için böyle bir uyarı geldi fakat hangi bölge olduğunu bilmiyorum. Çoğu ülkeyi denedim fakat bulamadım, nasıl bulabilirim?

VPN'de Singapur'u seçtim oldu bende dene istersen.
Kod farklı bir yerden satın alınmış. Bu yüzden o bölgeye geçip aktifleştirmeniz lazım. Bu linke girin:

Girdikten sonra bölgeyi kod nereden alındıysa orayı seçin. Bilmiyorsanız büyük ihtimal Almanya veya ABD idir. Burayı tamamladıktan sonra seçtiğiniz ülkeye VPN ile bağlanın. Bağlandıktan sonra kodu deneyin, olmazsa bir de ABD yapıp deneyin. Kodu hesaba tanımladıktan sonra ülkeyi yeniden Türkiye'ye çevirebilirsiniz.

Bu iki bölgede de farklı bir yerden satın alındı derse satıcı ile iletişime geçip asıl yeri öğrenin.

Hocam ben de SteelSeries ile kod aldım, bende de kod alırken VPN açık olduğu için böyle bir uyarı geldi fakat hangi bölge olduğunu bilmiyorum. Çoğu ülkeyi denedim fakat bulamadım, nasıl bulabilirim?

Kendi sitesinden almak varken neden hazır kod aldınız?

Kendi sitesine göre çok ucuza geliyor 2 aylık 10TL'ye almıştım şimdi de 3 aylık 15 TL'ye aldım.

VPN'de Singapur'u seçtim oldu bende dene istersen.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı