Game Pass ve EA Desktop hesaplarını birleştirme

Yağız Geçici

Hectopat
Bugün Game Pass aldım ama EA Desktop'a bağlayamıyorum. Daha doğrusu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum ben EA Desktop'ı indiremiyorum hata veriyor.

Hocam bende Xbox uygulamasını indirdim. Sonra Xbox uygulaması üzerinden EA hesabıma girmemi istedi. Şifremi girmeme rağmen, hep hata verdi. Bende 2 defa şifresini değiştirdim EA hesabının ama olmadı bir türlü. Xbox'ın yönlendiği link üzerinden yeni hesap aç dedim anca öyle bağlanabildim EA Play'e.

Dostum ben EA Desktop'ı indiremiyorum hata veriyor.
Eğer EA Desktop'ı Xbox App üzerinden yapılan yönlendirme ile indiriyorsanız kendi sitesinden indirip kurun ancak hesabınızla giriş yapmayın. Xbox App, sizi uygulamaya yönlendirince giriş yaparsınız.

Eğer EA Desktop önceden kuruluysa silin. Daha sonra Xbox yönlendirmesiyle indirin.

Eğer yine çözüm olmazsa hem Xbox hem de EA hesabınızı kontrol edin. Eğer ikisinden biri veya ikisi de başka bir hesap ile eşleştirildiyse, bu eşleştirmeleri (connections) kaldırın. Daha sonra videodaki gibi deneyin.

Eğer yine çözüm olmazsa Xbox Destek ile iletişime geçebilirsiniz. Yardımcı olmaya çalışacaktırlar. (Eğer yeterli seviyede İngilizcenin varsa İngilizce desteğe de bağlanmayı deneyebilirsiniz. Bazı durumlarda daha kolay bağlanılıyor.)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı