Kendi adınıza konuşun hocam. Benim için değişmiyor. Açıkçası çok sevdalısı olduğunuz bir şey değilse veya tüketim çılgınlığına kapılmış biri değilseniz genel olarak herhangi bir şeyi geç tüketmek deneyimi değiştirmez diye düşünüyorum.
Game Pass'in PC'de de olduğunu ve hatta PC aboneliğinin daha uygun olduğunu düşünürsek bence de Series X yerine 4060'lı PC daha iyi olur.
Bence de çok bir şey değişmiyor. Sadece bitirdikten sonra etrafınızla konuşmak isterseniz oyunun çıktığı dönem ve sonrası ile alakalı biraz ilgi kaybı olabiliyor.
GTA 6 hariçte bana bu hype ı diyelim veren oyun da yok. O da hikayesi vs ile alakalı değil. Oyunlarda önem verdiğim NPC karakterlerin bu oyunda devrimsel şekilde geliştirildiğini düşünüyorum. Bu gelişimi deneyim etmek istiyorum. Çünkü teknolojisini merak ediyorum.
Zamanında tlous2 ile alakalı çok beklentim vardı. Çıktığı gibi oynadım bitirdim. Ne değişti dersen pek bir şey değişmedi. 1-2 sene sonra da oynayabilirmişim çok da önemli değil. Oyunu çok beğendim. Kötü olduğundan değil ama üzerinden 6 sene geçtikten sonra oynamak gibi de bir his olmuyor. Zamanım veya canım isteyince alsam bile bekletip öyle oynadığım oluyor. Sırf aldığım için bitirmek için oynamayı mantıklı bulmuyorum.
Ben GoW Ragnarok'u çıktıktan 4 5 ay sonra almıştım. Hala oynamadım. Spoiler yemedim. Canım isteyince oynayacağım. Hatta PlayStation a aldım ama PC için mi alsam diye düşünüyorum. Nasıl olsa oynamadım daha iyi görüntü ve akıcılık ile oynamak iyi olabilir.