Xbox Game Pass zammı üyeliğe işlenmedi

Eğer yinelenen ödemeyi kapatmadıysa 3 ay çeker. Eğer yinelenen ödeme açık ise, sabit ödediğini öder.

Arkadaşın aboneliğinde süresi geçmiş yazıyor, yani yinelenen ödeme aktif. Kartında yeterli bakiye olursa, 30TL ödeyecek.

Arkadaşın aboneliğinde süresi geçmiş diyor, yani yinelenen ödeme aktif.

Kartında yeterli bakiye yok demektir, muhtemelen kesmeye çalışmış kesememiş. yeterli bakiye olursa 30TL ödeyecek.

Hocam ben 6 aylık aldım bende ödeyecek miyim? Benim bildiğim o zamana kadar bir fiyat çekilmeyecek.

Hocam benim 14 aylık Game Pass Ultimate aboneliğim 2 gün sonra 20 Temmuz'da bitecek. Şu an için otomatik yinelenen ödeme açık ve 45 TL olarak gözüküyor ödeme. İptal etmeyeceğim ve bakalım karttan 45 mi çekecek 120 mi. Perşembe günü kontrol edeceğim o zaman size haber veririm. Eğer güncel zamlı fiyattan çekse bile iptal edince parayı geri yatırıyorlardı o yüzden sorun olmaz.

Öncelikle herkese iyi akşamlar. Xbox Game Pass üyeliğimi 29.99 TL iken başlatmıştım. Şu an zamdan sonra hala 29.99 çekecek gösteriyor. Ben de tam 79 TL olacak diye aboneliğimi iptal ettirecektim. Acaba hala 29.99 mu çekecek benden yoksa şimdilik 29.99, sonra 79 olarak mı devam edecek?

Eki Görüntüle 1866002
Bugün 14 aylık üyeliğim bitti ve yinelenen ödeme açıktı. 45 TL çekildi hesaptan 20 Ağustos'a kadar devam edecek üyelik gözüküyor hocam. Bu arada Ağustos ayı için de 45 TL gözüküyor acaba gelecek yine 45 TL'den alabilecek miyim bilmiyorum. Haberiniz olsun.

Hayır 1 aylıktan 6 kere aldım yinelenen ödeyi kapatarak. Şu anda 2024 Ocak ayına kadar süresi. Şu anda ne yapmam gerekiyor ben yinelenen ödeyi kapatmazsak bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum gerekli mi kapatmak.
1 aylıktan 6 kere aldıysan sorun olmaz hocam. Yinelenen ödemeyi kapatmazsan sıkıntı yaratır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı