reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 18 Mart 2021 #11 EA Play GamePass'e mi geliyor ? Yok artık. Fiyat ne kadar peki ?
N nilelle Megapat Katılım 28 Temmuz 2016 Mesajlar 188 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #12 reddline dedi: EA Play GamePass'e mi geliyor ? Yok artık. Fiyat ne kadar peki ? Genişletmek için tıkla... 45
reddline dedi: EA Play GamePass'e mi geliyor ? Yok artık. Fiyat ne kadar peki ? Genişletmek için tıkla... 45
A airsword19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 1.519 Çözümler 2 18 Mart 2021 #13 Kafam karıştı PC'ye gelmesine rağmen sadece Ultimate paketine özel olarak mı geliyor yoksa bilgisayar sürümüne sahip olanlar da kullanabilecek mi?
Kafam karıştı PC'ye gelmesine rağmen sadece Ultimate paketine özel olarak mı geliyor yoksa bilgisayar sürümüne sahip olanlar da kullanabilecek mi?
N nilelle Megapat Katılım 28 Temmuz 2016 Mesajlar 188 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #14 airsword19 dedi: Kafam karıştı PC'ye gelmesine rağmen sadece Ultimate paketine özel olarak mı geliyor yoksa bilgisayar sürümüne sahip olanlar da kullanabilecek mi? Genişletmek için tıkla... Ultimate abonelik sadece konsolda mı PC'de de var mı bilmiyorum PC'de kullanabileceğiz ama normal üyelik mi ultimate mi orda benim de kafam karıştı.Ultimate abonelik 45 liraydı.
airsword19 dedi: Kafam karıştı PC'ye gelmesine rağmen sadece Ultimate paketine özel olarak mı geliyor yoksa bilgisayar sürümüne sahip olanlar da kullanabilecek mi? Genişletmek için tıkla... Ultimate abonelik sadece konsolda mı PC'de de var mı bilmiyorum PC'de kullanabileceğiz ama normal üyelik mi ultimate mi orda benim de kafam karıştı.Ultimate abonelik 45 liraydı.
jusbeprophet Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 1.261 Makaleler 7 Çözümler 10 18 Mart 2021 #15 reddline dedi: EA Play GamePass'e mi geliyor ? Yok artık. Fiyat ne kadar peki ? Genişletmek için tıkla... Fiyata ek hocam yani sabit 45 TL.
reddline dedi: EA Play GamePass'e mi geliyor ? Yok artık. Fiyat ne kadar peki ? Genişletmek için tıkla... Fiyata ek hocam yani sabit 45 TL.
Skywalker 12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 1.113 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #16 airsword19 dedi: Kafam karıştı PC'ye gelmesine rağmen sadece Ultimate paketine özel olarak mı geliyor yoksa bilgisayar sürümüne sahip olanlar da kullanabilecek mi? Genişletmek için tıkla... Gamepass ultimate ve Gamepass pc'ye geliyor.
airsword19 dedi: Kafam karıştı PC'ye gelmesine rağmen sadece Ultimate paketine özel olarak mı geliyor yoksa bilgisayar sürümüne sahip olanlar da kullanabilecek mi? Genişletmek için tıkla... Gamepass ultimate ve Gamepass pc'ye geliyor.
A airsword19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 1.519 Çözümler 2 18 Mart 2021 #17 Skywalker 12 dedi: Game Pass Ultimate ve Game Pass PC'ye geliyor. Genişletmek için tıkla... O zaman 30 TL'ye büyük hizmet. Zam yakın gözüküyor bana . Olsun gelene kadar kullanırız.
Skywalker 12 dedi: Game Pass Ultimate ve Game Pass PC'ye geliyor. Genişletmek için tıkla... O zaman 30 TL'ye büyük hizmet. Zam yakın gözüküyor bana . Olsun gelene kadar kullanırız.
Skywalker 12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 1.113 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #18 airsword19 dedi: O zaman 30 TL'ye büyük hizmet. Zam yakın gözüküyor bana . Olsun gelene kadar kullanırız. Genişletmek için tıkla... Kaçırılmaz bu fiyata.
airsword19 dedi: O zaman 30 TL'ye büyük hizmet. Zam yakın gözüküyor bana . Olsun gelene kadar kullanırız. Genişletmek için tıkla... Kaçırılmaz bu fiyata.
Berkay Keleş Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 234 Çözümler 1 18 Mart 2021 #19 Nasıl yani Xbox Game Pass sahipleri EA Play sahibi de mi olacak? İlk defa duydum.
Skywalker 12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 1.113 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #20 Berkay Keleş dedi: Nasıl yani Xbox Game Pass sahipleri EA Play sahibi de mi olacak? İlk defa duydum. Genişletmek için tıkla... 2020'den beri konuşuluyordu konsol sahipleri bir kaç aydır kullanıyor fakat Pc'ye yeni geliyor.
Berkay Keleş dedi: Nasıl yani Xbox Game Pass sahipleri EA Play sahibi de mi olacak? İlk defa duydum. Genişletmek için tıkla... 2020'den beri konuşuluyordu konsol sahipleri bir kaç aydır kullanıyor fakat Pc'ye yeni geliyor.