- Makaleler
- 18
EA Play GamePass'e mi geliyor ? Yok artık. Fiyat ne kadar peki ?
45EA Play GamePass'e mi geliyor ? Yok artık. Fiyat ne kadar peki ?
Ultimate abonelik sadece konsolda mı PC'de de var mı bilmiyorum PC'de kullanabileceğiz ama normal üyelik mi ultimate mi orda benim de kafam karıştı.Ultimate abonelik 45 liraydı.Kafam karıştı PC'ye gelmesine rağmen sadece Ultimate paketine özel olarak mı geliyor yoksa bilgisayar sürümüne sahip olanlar da kullanabilecek mi?
Fiyata ek hocam yani sabit 45 TL.EA Play GamePass'e mi geliyor ? Yok artık. Fiyat ne kadar peki ?
Gamepass ultimate ve Gamepass pc'ye geliyor.Kafam karıştı PC'ye gelmesine rağmen sadece Ultimate paketine özel olarak mı geliyor yoksa bilgisayar sürümüne sahip olanlar da kullanabilecek mi?
Game Pass Ultimate ve Game Pass PC'ye geliyor.
Kaçırılmaz bu fiyata.O zaman 30 TL'ye büyük hizmet. Zam yakın gözüküyor bana. Olsun gelene kadar kullanırız.
2020'den beri konuşuluyordu konsol sahipleri bir kaç aydır kullanıyor fakat Pc'ye yeni geliyor.Nasıl yani Xbox Game Pass sahipleri EA Play sahibi de mi olacak? İlk defa duydum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.