Merhaba arkadaşlar. Game Pass almayı düşünüyorum fakat biraz araştırma yaptım ve Game Pass oyun dosyalarına erişime izin vermiyormuş. Oyunlara Türkçe yama yapmak istediğimde zor yapacağım ya da yapamayacağım. YouTube'da birkaç konu gördüm bununla ilgili. O da bazı oyunlarda işe yarıyormuş. Bir de bir yerde bir şey okudum. Bazı oyunlarda desteklenen modlar varmış. Oyun menüsündeki mod sekmesinden modu indirip oyunu Türkçe yapabiliyormuşuz. Bunu nasıl yapıyoruz? Direkt kendi mi yapıyor yoksa bu da mı uğraştırıyor? Bilen cevaplayabilir mi?
Desteklenen oyunlara mod kurmayı hiç denemedim ama Türkçe yama için bu yöntemi kullanabilirsiniz. En son denediğimde işe yarıyordu, birkaç oyunu bu şekilde yama yaparak oynayabilmiştim.
Desteklenen oyunlara mod kurmayı hiç denemedim ama Türkçe yama için bu yöntemi kullanabilirsiniz. En son denediğimde işe yarıyordu, birkaç oyunu bu şekilde yama yaparak oynayabilmiştim.
5-6 oyunu denedim sadece, bütün oyunları denemedim elbet ama sorun yaşadığım hiç olmadı. Modda kurulabiliyor bu yöntemle aynı zamanda, şu an en geçerli yöntem bu bildiğim.
5-6 oyunu denedim sadece, bütün oyunları denemedim elbet ama sorun yaşadığım hiç olmadı. Modda kurulabiliyor bu yöntemle aynı zamanda, şu an en geçerli yöntem bu bildiğim.