Xbox Game Pass'e CoD oyunları gelir mi?

İngiltere de sıkıntıyı konsol satışı vs değil Cloud Gaming'den dolayı çıkardı. Bence kazanacaklar. Geçenlerde de biz PS'e göre konsolda kötüyüz diye acındırdılar kendilerini

Sony çok ağladı bu işte. Cloud Gaming'i ikna etse Microsoft bizim için de iyi olur yeni çıkan oyunlar o kadar pahalı olmaz belki Microsoft Türk oyunculara ilgi gösteriyor.

CoD ile beraber Game Pass'e zam gelebilir diye düşünüyorum. 80 TL olabilir. Sizce?

Sony çok ağladı bu işte. Cloud Gaming'i ikna etse Microsoft bizim için de iyi olur yeni çıkan oyunlar o kadar pahalı olmaz belki Microsoft Türk oyunculara ilgi gösteriyor.
Valla Sony gerçekten iyi ağladı. Sanki bu zamana kadar özel oyunları ben satıyordum... Adamlar CoD'u alınca tek kendileri kullandırtmayacak ki. Çoktan bir çok yerle anlaştı Xbox. Ben Xbox tarafındayım bu olayda. Türkiyeyi seviyorlar mı bilmiyorum ama Game Pass'e zam gelince umarım çok gelmez...

Yanlış bilmiyorsam Xbox'ın birçok oyununda Türkçe dil desteği var Microsoft'a geçtikten sonra.

Yok hocam Türkiye pazarına artık ilgi gösteren bir şirketin kaldığını düşünmüyorum. Xbox Game Pass'in fiyatını bile unutmuş olabilirler. Zaten Cloud olmadığı için de düz dolar bazında eşit bir şey isteyemezler.

Bu ekonomi ile artık Türkiye'yi çiftçiler bile umursamıyor. Çiftçi 1. kalite mallarını yurt dışına gönderiyor. Ülkede ki tarım ihtiyacını 2. sınıf ülkelerden ucuza alıp halkını yediren bir sistem oluştu. Bu ülke nasıl soğan krizi, patates krizi yaşayabilir aklım almıyor.

İngiltere de sıkıntıyı konsol satışı v.s değil cloud gaming'den dolayı çıkardı. Bence kazanacaklar. Geçenlerde de biz PS'e göre konsolda kötüyüz diye acındırdılar kendilerini
umarim ben yanilirim.

Sony'de fena değil bu konuda. Türkçe dublaj olan oyun bile var.

Bundan sonra Sony tarafında Türkçe alt yazılı oyun görürsen öp başına koy.

Xbox tarafı içinde. Hi-Fi Rush'ta Türkçe alt yazı yok. Redfall'da aynı şekilde yok diye biliyorum.

Xbox'da Cloud Gaming var Ultimate'de ama herkes yararlanamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…