Xbox Game Pass'e CoD oyunları gelir mi?

• Konuyu başlatan Vero
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 1.506
Bu dava olayını bilmiyordum bir bakayım dedim de Sony harbi ağlamış. Adamlar parasını verip alacak şirketi sana mı kaldı nereye oyun çıkartıp çıkartmayacakları? Erken davranıp bu olaylardan önce Activision'la anlaşma yapsaydın demezler mi adama? Hem Xbox'un zararına olur böyle bir şey yaparlarsa zaten. Çok saçma bir dava ve büyük ihtimalle de Xbox kazanır. Bir de İngiltere var işin içinde herkes bir yerden köstek olma peşinde.

Sony çok ağladı bu işte. Cloud Gaming'i ikna etse Microsoft bizim için de iyi olur yeni çıkan oyunlar o kadar pahalı olmaz belki Microsoft Türk oyunculara ilgi gösteriyor.

Aynen sanki Full özel oyun çıkartan kendisi değilmiş gibi "bir oyunu kendilerine özel yapmak oyunculuğa engel olmaktır"filan dediler adamlar harbi salak Sony gözümde iyice değer kaybetti Avengers'ta Spider-Man oynamak için hatta Spider-Man oyunundaki kostüm için bile konsol gerekiyor artık yeter Xbox tekel olmak istiyor diyor ama asıl kendisi tekel olmak istiyor.

Kesinlikle bekle, zaten oyun fiyatları cep yakıyor. Microsoft yakında babamı bile satın alır. Bekle bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı