Xbox Game Pass'e Diablo 4 gelecek mi?

Hocam şu anda deneme fırsatı var Steam'de hemen karar vermeyin girin bakın Game Pass'e gelir mi bilmem ama Steam de indirimde bence eğer severseniz alın.

1700679119590.png

Bu gidişle gelebilir. Oyuncu sayılarında büyük düşüş yaşadı çünkü. Ama gelecek olsa da yakın zamanda olmaz diye düşünüyorum. Kolay kolay Diablo gibi bir markayı ayak yolu yapmazlar. COD'un çöp olan son oyunu bile daha Game Pass'te değil.

Bir de Game Pass artık ucuz değil. Diablo'yu sadece 1 yıl oynar kenara koyarım diyorsan bile neredeyse aynı paraya denk gelebilir. Bunu da göz önünde bulundur.

Merhaba arkadaşlar Diablo 4 alacağım ancak 1000TL'den fazla. Xbox Game Pass'e gelecek mi veya nasıl daha ucuza alırım? Teşekkürler.

Diablo'yu alıp 10 sene oynarım dersen, alman daha mantıklı olacak. Çünkü Game Pass'den daha ucuza gelmiş olacak aylık olarak. Ben şahsen bir sonraki Diablo çıkana kadar oynayacağım. Öyle hardcore Build'ci de değilim. Benim için önemli olan o sezonki içeriklerden zevk almak olduğu için, diğer arkadaşlar gibi tek bir Dungeon'da grind yapmama gerek kalmıyor. Öyle yaptıkları için zaten onlar için sıkıcı bir oyun. Ben canım sıkıldıkça giriyorum. Keyfime bakıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı